lv
bV8Vxv63m4Wvvp5pbQkkEShBxMT3Wg992SCRCAgS
1023252

Konteineros Bauskā var nodot lietotu apģērbu un apavus

Konteineros Bauskā var nodot lietotu apģērbu un apavus
Rīga, 10.janv., LETA. Konteineros Bauskā var nodot lietotu apģērbu un apavus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rīga, 10.janv., LETA. Konteineros Bauskā var nodot lietotu apģērbu un apavus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konteineri Bauskā pieejami Biržu ielā 8b, SIA "Vides serviss" dalīto atkritumu nodošanas laukumā, Zaļajā ielā 3, pie veikala "Mini Rimi", Zaļajā ielā 11/7, pie veikala "Apavu namiņš", un drīzumā tāds būs arī pie Rundāles apvienības pārvaldes.

Vēl citur konteinerus SIA "Vides serviss" plāno uzstādīt, ja būs tam piemērota vieta. Vietai jābūt publiski pieejamai, pārredzamai. Līdzšinējā pieredze rāda, ka nepārredzamas vietas pārtop par nelegālo atkritumu novietni, pauda pašvaldībā.

Nodošanai konteineros otrreizējai lietošanai derīgs tekstila materiāls: tīrs, sauss, bez bojājumiem - caurumiem un plēsumiem, drīkst būt nedaudz atiris pa vīli, bet ar stingru auduma struktūru; visa veida vilnas, kokvilnas, sintētikas, ādas, mākslīgās ādas apģērbs - krekli, bikses, jakas, mēteļi, šalles, cimdi, cepures, dvieļi, aizkari, paklāji, kas nepārsniedz 1,5x2 metru izmēru, jostas, somas, gultas veļa, pārklāji, spilveni un segas. Savāktais tekstils tiek nogādāts uz Rīgu, SIA "Eco Baltia vide" noliktavu.

SIA "Vides serviss" ir Bauskas novada pašvaldības kapitālsabiedrība un vienīgais uzņēmums, kas nodrošina sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu Bauskas novada iedzīvotājiem un lielākais namu pārvaldīšanas uzņēmums Bauskas pilsētā.

Šoferīšiem jāuzmanās! Visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo

Otrdienas rītā visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

LVC informē, ka sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšana...

Gaisa temperatūra otrdien paaugstināsies virs nulles; daudzviet Latvijā snieg

Otrdien Latvijā gaiss iesils līdz +1..+5 grādiem, vien valsts austrumos temperatūra saglabāsies mazliet zem nulles, prognozē sinoptiķi.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš, Latgales austrumos ar brāzmām līdz 13 metriem sekundē.

Debesis būs apmākušās, ...

Patlaban Pļaviņu iedzīvotājiem nav apdraudējuma iespējamo plūdu dēļ
Patlaban Pļaviņu iedzīvotājiem nav apdraudējuma iespējamo plūdu dēļ. Tas izriet no Pļaviņu apvienības pārvaldes vadītāja Andra Ambaiņa sacītā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma”.


Komentāri