lv
0hdLyIi5U22qASVqyM8JHoSK9HRl9y2Bz9tG4Wiy
1023251

Šoferīšiem jāuzmanās! Visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo

Šoferīšiem jāuzmanās! Visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo

Otrdienas rītā visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

LVC informē, ka sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 156 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

LVC aicina autovadītājus būt piesardzīgiem un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, ieplānot papildu laiku ceļam.

Gaisa temperatūra otrdien paaugstināsies virs nulles; daudzviet Latvijā snieg

Otrdien Latvijā gaiss iesils līdz +1..+5 grādiem, vien valsts austrumos temperatūra saglabāsies mazliet zem nulles, prognozē sinoptiķi.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš, Latgales austrumos ar brāzmām līdz 13 metriem sekundē.

Debesis būs apmākušās, ...

Patlaban Pļaviņu iedzīvotājiem nav apdraudējuma iespējamo plūdu dēļ
Patlaban Pļaviņu iedzīvotājiem nav apdraudējuma iespējamo plūdu dēļ. Tas izriet no Pļaviņu apvienības pārvaldes vadītāja Andra Ambaiņa sacītā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma”.
LVSADA pārrunās ar Meņģelsoni veselības nozarē esošās problēmas
Rīga, 10.janv., LETA. Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) vadība šodien plkst.15.30 tiksies ar veselības ministri Līgu Meņģelsoni, lai apriestu veselības nozares problēmas un veidus, kā tās risināt, aģentūru LETA in...


Komentāri