lv
IsVPt8aDSFwXTnJWosg6PZNZCl8cynbMyvb4KMXy
1014294

Brīvdienās slideno ielu dēļ cietuši astoņi cilvēki. Ārstējas slimnīcā

Brīvdienās slideno ielu dēļ cietuši astoņi cilvēki. Ārstējas slimnīcā

Brīvdienās Neatliekamās medicīniskas palīdzības dienesta (NMPD) mediķi slideno ielu dēļ ārstniecības iestādēs nogādājuši astoņus cilvēkus, informēja NMPD galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Vītola.

Nopietnas traumas cilvēki guvuši, paslīdot un krītot uz slidenām ielām vai ietvēm. Vēl vienā gadījumā cilvēks paslīdējis uz kāpnēm pie mājas ieejas, kur bijis apledojums.

Visbiežāk gūtas nopietnas kāju un roku traumas, bet vienā gadījumā kombinēti - kritiena rezultātā gūta gan galvas, gan krūškurvja trauma. Cietušie ir vecumā no 19 līdz 85 gadiem.

Brīvdienās vietām Latvijas rietumu un centrālajos rajonos bija atkala - sasalstošs lietus un ceļi var būt ļoti slideni.

Skumji! Latvijā novembrī bijis teju augstāks bezdarba līmenis ES (+INFOGRAFIKA)

Latvijā novembrī bezdarba līmenis bija 7,2%, un tas bijis augstāks nekā Eiropas Savienībā (ES) un eirozonā vidēji, liecina pirmdien publiskotie ES statistikas biroja "Eurostat" dati.

Pēc šiem datiem, augstāks bezdarba līmenis ES dalībvalstu vidū novembr...

E-grāmatas lasa ar vien vairāk

E-grāmatu bibliotēkas platformas "3td.lv" lasītāju skaits četru gadu laikā sasniedzis vairāk nekā 17 000, pavēstīja informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) uzņēma "TietoEvry" pārstāvji.

Vienlaikus četru gadu laikā "3td.lv" izlasīto e-grāmatu ska...

Briti apsver tanku 'Challenger 2' nosūtīšanu Ukrainai, ziņo medijs; Vācija neplānojot dot 'Leopard 2'
Lielbritānija pirmo reizi izskatot iespēju piegādāt Ukrainai tankus "Challenger 2", atsaucoties uz savu "avotu Rietumos", vēsta britu raidsabiedrība "Sky News". Savukārt Vācija pirmdien paziņojusi, ka pašlaik neplāno nodot Ukrainai "Leopard 2" tankus....


Komentāri