lv
ANZwiFsxknnhUaIm8OcDaeixnpXc3j8X6Ntw0Ver
1014293

Skumji! Latvijā novembrī bijis teju augstāks bezdarba līmenis ES (+INFOGRAFIKA)

Skumji! Latvijā novembrī bijis teju augstāks bezdarba līmenis ES (+INFOGRAFIKA)

Latvijā novembrī bezdarba līmenis bija 7,2%, un tas bijis augstāks nekā Eiropas Savienībā (ES) un eirozonā vidēji, liecina pirmdien publiskotie ES statistikas biroja "Eurostat" dati.

Pēc šiem datiem, augstāks bezdarba līmenis ES dalībvalstu vidū novembrī bijis Spānijā (12,4%), Grieķijā (11,4%), Itālijā (7,8%) un Kiprā (7,5%), bet Zviedrijā bezdarbs bijis identisks Latvijas līmenim.

Savukārt zemākais bezdarba līmenis novembrī reģistrēts Čehijā (2,7%), Polijā un Vācijā (abās valstīs 3%), kā arī Maltā (3,2%). Igaunijā bezdarba līmenis bija 5,5%, bet Lietuvā – 5,9%.

ES vidēji bezdarbs, pēc sezonāli izlīdzinātiem datiem, novembrī bijis 6% līmenī, bet eirozonas dalībvalstīs vidēji tas bijis 6,5%.

"Eurostat" dati liecina, ka novembrī blokā bez darba bijuši 12,950 miljoni cilvēku, no kuriem 10,849 miljoni bezdarbnieku bijuši eirozonas valstīs.

E-grāmatas lasa ar vien vairāk

E-grāmatu bibliotēkas platformas "3td.lv" lasītāju skaits četru gadu laikā sasniedzis vairāk nekā 17 000, pavēstīja informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) uzņēma "TietoEvry" pārstāvji.

Vienlaikus četru gadu laikā "3td.lv" izlasīto e-grāmatu ska...

Briti apsver tanku 'Challenger 2' nosūtīšanu Ukrainai, ziņo medijs; Vācija neplānojot dot 'Leopard 2'
Lielbritānija pirmo reizi izskatot iespēju piegādāt Ukrainai tankus "Challenger 2", atsaucoties uz savu "avotu Rietumos", vēsta britu raidsabiedrība "Sky News". Savukārt Vācija pirmdien paziņojusi, ka pašlaik neplāno nodot Ukrainai "Leopard 2" tankus....
'Šis nav politiski risināms jautājums' – situāciju ar LOC vērtē Kariņš
"Šis nav politiski risināms jautājums", komentējot Latvijas Onkoloģijas centra (LOC) paustās bažas par tā reorganizāciju, pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).


Komentāri