lv
fxdfDEymvK7FDA0GgT59aex9l6b2k2wibpWrZole
1012985

Saruna ar vides stilisti Baibu Prinduli-Renci

Saruna ar vides stilisti Baibu Prinduli-Renci
Ar svētku radīšanas “ABC” decembra sarunā dalījās dekoratore un vides stiliste Baiba Prindule-Rence. Sevis meklēšana, radošuma neapturēšana, komandas spēks un drosme būt sev priekšniecei ir pieturpunkti, kas raksturo viņas gaitas. Baiba atzīst, ka svētki ir tie, kas mūs atšķir no ikdienas, un tam nevar nepiekrist!06.01.2023. epizode.
NBA ŠOVS: Pārrakstītā NBA realitāte
Jauns gads, jauna NBA podkāsta epizode! Lozējam un apsveicam Kobes džērzija giveaway ieguvēju, aprunājam pieaugošo spēļu un spēlētāju rezultativitāti, kā arī mazliet uztūnējam dažādus NBA notikumus uz citu notikumu rēķina.08.01.2023. epizode.
Baltkrievijā sāk tiesāt medija 'Tut.by' darbinieces
Baltkrievijā pirmdien sāka tiesāt piecas savulaik lielākā neatkarīgā medija "Tut.by" darbinieces, kas apsūdzētas par izvairīšanos no nodokļiem un "naida kurināšanu", vēsta cilvēktiesību aizsardzības organizācija "Viasna".
Bertānam deviņi punkti "Mavericks" zaudējumā "Thunder" vienībai

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība izbraukumā ar 109:120 (34:33, 21:36, 28:27, 26:24) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder" koma...



Komentāri