lv
BwEsvMXVhwQTUZn5Zu53cHs6WbCMbDVFlPQ9EPd0
1012415

Bertānam deviņi punkti "Mavericks" zaudējumā "Thunder" vienībai

Bertānam deviņi punkti "Mavericks" zaudējumā "Thunder" vienībai

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība izbraukumā ar 109:120 (34:33, 21:36, 28:27, 26:24) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder" komandai.

Bertāns spēlēja 11 minūtes un 53 sekundes, realizējot trīs no pieciem tālmetieniem. Rūjienieša kontā arī divas atlēkušās bumbas zem groziem un negatīvs +/- rādītājs -4. Visus punktus Bertāns guva spēles otrajā ceturtdaļā, kad iemeta trīs no četriem tālmetieniem nepilnu septiņu minūšu laikā.

"Mavericks" sastāvā šajā mačā laukumā nedevās komandas līderis Luka Dončičs, bet rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Kristians Vuds, kura kontā arī 17 bumbas zem groziem.

Uzvarētāju rindās Šejs Gildžess-Aleksandrs guva 33 punktus, bet Lugenca Dorta rēķinā 18 punkti.

"Mavericks" ar 23 uzvarām 41 mačā ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Thunder" ar 18 panākumiem 40 cīņās ir 13.pozīcijā.

Nākamo maču "Mavericks" aizvadīs otrdien, kad viesos tiksies ar Losandželosas "Clippers" basketbolistiem.

Ostapenko un Kičenoka Adelaidas WTA 500 dubultspēļu turnīru uzsāk ar uzvaru

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku pirmdien ar pārliecinošu uzvaru uzsāka Adelaidas "WTA 500" dubultspēļu turnīru.

Ar trešo numuru turnīrā izsētais Latvijas un Ukrainas duets pirmās kārtas mačā ar 6-0, 6-1 sagrāva Oks...

Ukrainas organizācija gatava sadarboties ar Latvijas dronu ražotājiem

Ukrainas nevalstiskā organizācija "Aerorozvidka" ir gatava sadarboties ar Latvijas dronu izstrādātājiem, piemēram, testējot dronu tehnoloģijas kaujas apstākļos, sacīja "Aerorozvidka" valdes loceklis Vadims Juniks.

Viņš ieradies vizītē Latvijā un Igaunij...

Plāno sniegt atbalstu procesu digitalizācijai komercdarbībā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sniegs atbalstu procesu digitalizācijai komercdarbībā, paredz Ekonomikas ministrijas (EM) sagatavotais noteikumu projekts, kuru otrdien, 10.janvārī, skatīs valdība.

Atbalsta programmas mērķis ir veicinā...



Komentāri