lv
sWhlaUqSBeUzgjR6pilarDHzyBv2iQ6C8Ki0fUKC
1011135

Traģēdija Kenijā - autobusa katastrofā 21 bojāgājušais

Traģēdija Kenijā - autobusa katastrofā 21 bojāgājušais

Kenijā nedēļas nogalē autobusa katastrofā gājis bojā 21 cilvēks, bet vēl 49 cilvēki ievainoti, pirmdien vēsta vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Autobuss devies no Ugandas austrumu pilsētas Mbales uz Kenijas galvaspilsētu Nairobi, kad tā vadītājs sestdienas vakarā zaudējis kontroli pār transportlīdzekli un tas nobraucis no ceļa un avarējis Kenijas pilsētā Lvahahā.

Policija norādīja, ka autobuss braucis pārāk ātri.

Bojāgājušie un ievainotie ir Kenijas un Ugandas pilsoņi.

Autobuss bijis reģistrēts Kenijā.

Kukaiņu cīņā 1. vieta daudzveidīgajai mārītei

Par 2023.gada kukaini izraudzīta daudzveidīgā mārīte (Harmonia axyridis), informēja Latvijas Entomoloģijas biedrības (LEB) entomologs Voldemārs Spuņģis.

Mārītes ir labi pazīstamas kā "dievgosniņas", mīļas vaboles, kas apēd laputis un dara dārzam labu. L...

LVSADA pārrunās ar Meņģelsoni veselības nozarē esošās problēmas

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) vadība rīt, 10.janvārī, tiksies ar veselības ministri Līgu Meņģelsoni, lai apriestu veselības nozares problēmas un veidus, kā tās risināt, informēja LVSADA biroja administratore V...

Ieņemts Kongress un atstādināts gubernators: kas svētdien notika Brazīljā
Pēc vairāku stundu ilgām sadursmēm Brazīlijas policijai izdevies atgūt kontroli pār valsts institūcijām, kuru telpās svētdien bija ielauzušies tūkstošiem eksprezidenta Žaira Bolsonaru atbalstīji. Savukārt prezidents Luišs Inasiu Lula solījis demonstran...


Komentāri