lv
Dq1gJJgzv7aGY5TUaa9bU3R010DhjXZfgXSAbv2E
999612

Mihalkovs hospitalizēts un atrodas intensīvajā aprūpē

Mihalkovs hospitalizēts un atrodas intensīvajā aprūpē

Krievijas režisors Ņikita Mihalkovs atrodas reanimācijā ar gripu un zarnu problēmām. Viņš ievietots Maskavas 52. slimnīcā.

Sīkāka informācija par filmu veidotāja hospitalizāciju kļuva zināma kādam avotam. Pēc viņa teiktā, režisors ir pie samaņas. Viņam tika diagnosticēta gripa ar iekaisuma pazīmēm. Turklāt Mihalkovam ir problēmas ar zarnām.

Tiek atzīmēts, ka režisoram ir zema skābekļa plūsma, bet elpošanas process ir normalizēts.

6. janvārī izdevums Baza paziņoja, ka Oskara balvas ieguvējs tika pārvests uz Maskavas slimnīcas intensīvās terapijas nodaļu. Saskaņā ar publikāciju, Mihalkovam diagnosticēta koronavīrusa izraisīta pneimonija.

Taču režisora preses dienests paziņoja, ka režisoram diagnosticēta parastā gripa.

Mārupē turpina cīņu par iespēju būvēt tirdzniecības centu

Lai gan iepriekš pašvaldība noraidīja būvniecības ieceri, attīstītāji tomēr turpina cīņu par iespēju būvēt jaunu tirdzniecības centru Mārupē, Daugavas ielā 33.

Mārupes novada būvvalde lēmusi uzsākt tirdzniecības centra būvniecības ieceres publisko apspr...

Neiedomājama traģēdija! Divu autobusu sadursmē Senegālā 38 bojāgājušie

Vismaz 38 cilvēki gājuši bojā un vairāki desmiti ievainoti, kad svētdien Senegālas vidienē pie Kafrīnes sadūrās divi autobusi, liecina valsts prezidenta un ugunsdzēsēju sniegtā informācija.

Senegālas prezidents Makijs Salls saistībā ar traģisko negadīju...

Bērnu slimnīcas ārsti iesaka laikus gatavoties bērna iespējamai saslimšanai

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) ārsti iesaka laikus sagatavoties tam, ka bērns var saslimt, teikts slimnīcas paziņojumā.

BKUS virsārste Renāte Snipe norādīja, ka šobrīd ne tikai Latvijā, bet arī citur turpina strauji izplatīties dažādi vī...



Komentāri