lv
9aQBCo3weNtRhyIhuHklUECRg6h0wKC6V0bguF0z
994491

TV3 Life jauns raidījums - Pirkt vai uztaisīt?

TV3 Life jauns raidījums - Pirkt vai uztaisīt?

No 8. janvāra svētdienu rītos kanālā TV3 Life skatāms jauns aizraujošs raidījums “Pirkt vai uztaisīt?”.

Ja runa ir par interjera dizaina pārmaiņām, “būt vai nebūt” nav īstais jautājums, bet gan – “pirkt vai uztaisīt”?

Radošā meistare Denija Bergera un interjera dizainere Aleksandra Gatere palīdzēs kādam no saviem draugiem izlemt, vai telpas dekoru labāk iegādāties vai tomēr uztaisīt pašiem. Tomēr lēmums par to, vai pirkt dārgu preci veikalā vai izgatavot to pašam, tā ietaupot daudz naudas, radīs savus sarežģījumus: laiks-kvalitāte-nauda. Ko darīt, ja draugu rokdarbu prasmes neatbilst paveicamajam darbam? Un vai galu galā taisīt pašam neizmaksās tikpat, cik pērkot veikalā?

Vai raidījuma dalībniekiem vajadzētu iet vienkāršāko ceļu un vienkārši iegādāties preci veikalā, tā ietaupot tik ļoti vērtīgo laiku? Šajā raidījumā redzēsim, kā lēmumu par pirkšanu vai taisīšanu pašam nav jāpieņem vieglprātīgi.

Apdrošini pasākuma biļeti! Tagad tā dara daudzi

Gada laikā trīskāršojusies interese par pasākumu biļešu apdrošināšanu, informēja risku apdrošinātāja "If P&C Insurance" ("If") Latvijas filiāles pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka kultūras un sporta pasākumu joma līdz ar Covid-19 ierobežojumu atcelšanu ir ...

Veikalu ķēde  LaTS pērn atvērusi 20 jaunas tirdzniecības vietas

Veikalu ķēde "Lats" pagājušajā gadā atvērusi 20 jaunas tirdzniecības vietas, aģentūrai LETA pavēstīja SIA "Latvijas tirgotāju savienības" valdes priekšsēdētājs Raimonds Okmanis.

"Mazo lauku veikalu vadītāji bija nobažījušies par krīzes ietekmi un arī C...

Aukstajā sestdienā - ar apkuri saistīti ugunsgrēki. Glābti cilvēki un dzīvnieki

Līdz ar gaisa temperatūras pazemināšanos un aktīvāku sildīšanos sestdien izcēlušies vairāki ar apkures iekārtu ekspluatāciju saistīti ugunsgrēki dzīvojamās mājās un ugunsdzēsēji glābuši gan cilvēkus, gan arī dzīvniekus, turklāt šajās nelaimēs ir arī va...



Komentāri