lv
rtAkBJw3O5ZbgJwqIseP0wkdp1ISMYIRyLwkwqTA
992572

Bauskas novadā šogad turpināsies sociālo un infrastruktūras objektu izbūve

Bauskas novadā šogad turpināsies sociālo un infrastruktūras objektu izbūve
Rīga, 8.janv., LETA. Bauskas novadā šogad turpināsies sociālo un infrastruktūras objektu izbūve, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rīga, 8.janv., LETA. Bauskas novadā šogad turpināsies sociālo un infrastruktūras objektu izbūve, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) projektā Bauskā notiek daudzfunkcionālā sociālo pakalpojuma centra Rūpniecības ielā pārbūve un atjaunošana, un ēkas Slimnīcas ielā pārbūve, kurā tiks izveidoti grupu dzīvokļi pilngadīgām personām ar garīga rakstura traucējumiem un pakalpojums "Atelpas brīdis" pieaugušajiem. Ēkā Slimnīcas ielā 4 turpinās arī divi projekti energoefektivitātes paaugstināšanai.

Turpinās telpu pārbūves darbi Bauskas 2.vidusskolā un ir uzsākta inventāra iegāde. Turpinās arī Vecumnieku Mūzikas un mākslas skolas pārbūve un Vecumnieku vidusskolas piebūves būvniecība.

Ēkai Uzvaras ielā, kur atrodas Bauskas novada administrācija, tai skaitā Bauskas Valsts un pašvaldības vienotā klientu apkalpošanas centrs un tiek organizēts arī Bauskas novada domes darbs, tiks veikta projektēšana, lai īstenotu projektu energoefektivitātes paaugstināšanai un pieejamības nodrošināšanai. Savukārt ēkai Uzvaras ielas 3 notiek pārbūves būvprojekta izstrāde Bauskas Centrālajai bibliotēkai.

Novadā tiks īstenots projekts Sociālā dienesta ēku vides pieejamības nodrošināšanai ēkām Rūpniecības iela 7, Bauskā, un Rīgas iela 29, Vecumniekos.

ERAF projektos plānots izveidot un attīstīt primārās aprūpes centru Iecavā trīs ārstu praksēm, un uzsākt projektu energoefektivitātes paaugstināšanai sporta skolai "Dartija", Iecavā. ERAF projektā Iecavā plānots arī izveidot un attīstīt Dienas aprūpes centru sociālo pakalpojumu sniegšanai personām ar garīga rakstura traucējumiem Baldones ielā 65. ēkā turpinās pārbūve, lai tajā varētu ierīkot daudzfunkcionālu sociālo pakalpojumu centru.

Turpinās Liepu ielas pārbūve Brunavas pagastā.

Anda Batraga: Kurp dodas klientu lojalitātes programmas?
Tirgotājiem un pakalpojumu sniedzējiem allaž ir bijis izaicinājums ne tikai piesaistīt jaunus klientus, bet arī noturēt esošos, veidojot piederības sajūtu konkrētam zīmolam jeb lojalitāti. Daudzo lojalitātes programmu pamata ideja ir sniegt savam pastā...
Svētdienas rītā apmācies laiks
Rīga, 8.janv., LETA. Svētdienas rītā Latvijā ir pārsvarā apmākušās debesis un vietām mazliet snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 8.janv., LETA. Svētdienas rītā Latvijā ir pārsvarā apmākušās debesis un vietām mazliet snieg, liecina ...

Svētdiena būs vēsa; daudzviet snigs un līs sasalstošs lietus
Svētdien dienā debesis lielākoties aizklās mākoņi, kas daudzviet nesīs nelielu sniegu un vietām arī atkalu – sasalstošu lietu, tāpēc ceļi būs slideni, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.


Komentāri