lv
DAv12t91xq5zFG6JLAWd6ceBlj5Bc1tvBWbihwo4
988063

Vai intelektuālā satīra 'White Noise' kļūs par 'Netflix' aizgājušā gada izgāšanos?

Vai intelektuālā satīra 'White Noise' kļūs par 'Netflix' aizgājušā gada izgāšanos?
Iespējams, šāds jautājums daļai aizrautīgu "Netflix" skatītāju varētu radīt pārsteigumu, jo par kulta režisora Noa Baumbaha radīto amerikāņu postmodernās literatūras meistara Dona Delillo populārākā romāna ekranizāciju viņi pat nebūs dzirdējuši. Ilgi tapusī ekranizācija pirmizrādi piedzīvoja pagājušā gada Venēcijas kinofestivālā, tomēr cerības uz plašu kritiķu un publikas mīlestību, šķiet, nav piepildījušās. Mēļo, ka straumēšanas gigants atvēlējis Baumbaha vīzijas radīšanai šāda līmeņa kino neraksturīgi lielu 100 miljonu dolāru finansējumu. Vai "White Noise" tiešām jāuzskata par "Netflix" pagājušā gada lielāko neveiksmi?
Vācija aicina atturēties no nebūtiskiem braucieniem uz Ķīnu

Vācija sestdien aicināja cilvēkus atturēties no nebūtiskiem braucieniem uz Ķīnu, kas cīnās ar Covid-19 gadījumu skaita pieaugumu pēc stingro ierobežojumu atvieglošanas.

"Pašlaik mēs iesakām atturēties no nebūtiskiem braucieniem uz Ķīnu. Iemesls ir Covi...

Mediju ētikas padome par 53 000 eiro mēģinās stiprināt sabiedrības kritisko domāšanu par mediju saturu
Rīga, 7.janv., LETA. Kultūras ministrija (KM) noslēgusi līgumu ar Latvijas Mediju ētikas padomi, piešķirot 53 029 eiro, lai stiprinātu sabiedrības kritisko domāšanu par masu mediju saturu un veicinātu plašsaziņas līdzekļu atbildīgumu.

Rīga, 7.j...

RFS paraksta ilgtermiņa līgumu ar pussargu Alpēnu

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas klubu RFS ir parakstījis ilgtermiņa līgumu ar pussargu Markusu Alpēnu, sestdien ziņo klubs.

Par 18 gadus veco pussargu līgums parakstīts uz trim gadiem ar iespēju to pagarināt.

Virslīgā Alpēns debitēja 2020.gadā, kad...



Komentāri