lv
hqL8sm9LVqCxY1njhdtgOqqTo6HAhq2RuY5AS6NR
986816

Polija izskata Ukrainas lūgumu nodot tai vācu tankus Leopard - WSJ

Polija izskata Ukrainas lūgumu nodot tai vācu tankus Leopard - WSJ

Polija izskata Ukrainas lūgumu nodot tai vācu tankus "Leopard", raksta izdevums "Wall Street Journal", atsaucoties uz augsta ranga poļu diplomātu.

Šo tanku nodošana Ukrainai ir jāapstiprina Berlīnei.

"Wall Street Journal" atsaucas uz Polijas Starptautisko attiecību institūta direktora Slavomira Debska komentāru, kurš norāda, ka tanku "Leopard" nodošana Ukrainai ir tikai laika jautājums. Tas būs atkarīgs no tā, cik ātri Polija saņems tankus, ko tā ir pasūtījusi no Dienvidkorejas un ASV, norāda eksperts.

Līdz šim Polija jau ir nodevusi Ukrainai vairāk nekā 240 modernizētus padomju laikā ražotus tankus. Polijai ir aptuveni tikpat daudz "Leopard" - vairāk nekā 240 - un Varšava plāno tos visus nodot Ukrainai, raksta "Wall Street Journal".

Tajā pašā laikā pati Vācija nesteidzas sūtīt uz Ukrainu tankus "Leopard", lai gan runas par to notiek jau kopš pagājušā gada pavasara, un Kijiva tos vairākkārt lūgusi.

Brīdina par svētdien gaidāmu atkalu un ļoti slideniem ceļiem
Rīga, 7.janv., LETA. Meteorologi brīdina, ka svētdien vietām Latvijas rietumu un centrālajos rajonos gaidāma atkala - sasalstošs lietus un ceļi var būt ļoti slideni.

Rīga, 7.janv., LETA. Meteorologi brīdina, ka svētdien vietām Latvijas rietumu ...

Venusa Viljamsa savainojuma dēļ nestartēs Austrālijas atklātajā čempionātā

ASV tenisa leģenda Venusa Viljamsa pēc savainojuma gūšanas turnīrā Jaunzēlandē ir bijusi spiesta atsaukt dalību Austrālijas atklātajā čempionātā.

Jau ziņots, ka septiņkārtējai "Grand Slam" turnīru uzvarētājai vienspēlē sākotnēji tika piešķirts īpašais i...

Limbažu novada Umurgā par pusmiljonu eiro siltina pansionātu "Pērle"
Rīga, 7.janv., LETA. Limbažu novada Umurgā par pusmiljonu eiro tiek siltināts sociālās aprūpes centrs - pansionāts "Pērle", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Rīga, 7.janv., LETA. Limbažu novada Umurgā par pusmiljonu eiro tiek siltināts sociāl...



Komentāri