lv
UJnnJ6rxOv6opJsFcy3cwqeNLIh3LXJ7uxi3mcVQ
986095

LTV reportāža no Bahmutas – Ukrainas pilsētas, kas elpo karu

LTV reportāža no Bahmutas – Ukrainas pilsētas, kas elpo karu
Arī šodien, kad pareizticīgo kopienās svin Ziemassvētkus, Krievijas raķetes turpina nogalināt cilvēkus Ukrainā. Uguns pārtraukšana nav notikusi – apšaudīts Donbass, tāpat ir ziņas par uzbrukumiem Hersonai un citām pilsētām. "Ejot gulēt, lūdzos Dievu, lai pamostos! No rīta lūgšanā pasakos" – tā Latvijas Televīzijai (LTV) Krievijas apšaudītajā Bahmutā ikdienas dzīvi raksturo tur dzīvojošie.
Baiļu no Krievijas vairs nav. Intervija ar Zelenska biroja padomnieku Mihailo Podoļaku
Rietumu bailes no Krievijas ir mazinājušās, un tam pierādījums ir modernie ieroči, kas jau nonākuši un vēl nonāks Ukrainas armijas rīcībā, to intervijā Latvijas Televīzijai (LTV) pauda Ukrainas prezidenta administrācijas vadītāja padomnieks Mihailo Pod...
Somijā par ātruma pārsniegšanu bagātos soda bargāk
Sodi autovadītājiem par dažādiem pārkāpumiem kļūst stingrāki daudzās valstīs. Latvijā dzērājšoferiem tiek atņemtas automašīnas, bet, piemēram, Somijā sods par ātruma pārsniegšanu var būt vairāku desmitu tūkstošu eiro liels.
Lukašenko izdod likumu, kas ļauj atņemt Baltkrievijas pilsonību par ekstrēmismu

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko ir parakstījis likumu, kas paredz atņemt Baltkrievijas pilsonību tiem, kas notiesāti par "ekstrēmistisku darbību", liecina paziņojums oficiālajā prezidenta vietnē.

Saskaņā ar jauno likumu, kas stāsies spēkā š...



Komentāri