lv
VCjXlx8QMk69yd65zK8lbOTN6GgkFklpCGeIWroU
979763

Šausmas Limbažu novadā: Dzērājšofera izraisītā avārijā gājis bojā cilvēks

Šausmas Limbažu novadā: Dzērājšofera izraisītā avārijā gājis bojā cilvēks

Piektdien Limbažu novadā, avarējot automašīnai, kuru vadīja stipri iereibis vīrietis bez autovadītāja tiesībām, gājis bojā spēkrata pasažieris, informē Valsts policija.

Negadījums noticis ap plkst.11.30 Liepupes pagastā. Vīrietis, būdams 2,02 promiļu alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, bija sēdies pie stūres automašīnai "Volkswagen Golf".

Bezatbildīgajam autovadītājam neizdevās novaldīt spēkratu - tas nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā gāja bojā automašīnas pasažieris.

Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 177 ceļu satiksmes negadījumi, kas ir vairāk nekā ikdienā. Piecās avārijās cietuši kopskaitā seši cilvēki.

Aizkraukles novadā ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks
Aizvadītajā naktī Aizkraukles novadā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).
Baltkrievijā ieradušies četri ešeloni ar Krievijas kara tehniku un karavīriem

Baltkrievijā pēdējās diennakts laikā no Krievijas ir ieradušies četri ešeloni ar Krievijas kara tehniku un karavīriem, sestdienas rītā ziņoja monitoringa organizācija "Belaruski Gajun".

Piektdienas rītā plkst.7.30 Brestas apgabala Baranoviču rajona Polo...

Naktī notikusi traģēdija Aizkraukles novadā - ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

Aizvadītajā naktī Aizkraukles novadā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.3.41 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku Aizkraukles novada Aiviekstes pagastā. ...



Komentāri