lv
3Ldw65hgEaLGH8MRYk6RDqz4wTbowhKjawoPhf4x
977853

Nākamnedēļ vēlēs trīs Rīgas komiteju vadītāju vietniekus

Nākamnedēļ vēlēs trīs Rīgas komiteju vadītāju vietniekus
Rīga, 7.janv., LETA. Nākamnedēļ plānots ievēlēt trīs Rīgas patstāvīgo komiteju vadītāju vietniekus.

Rīga, 7.janv., LETA. Nākamnedēļ plānots ievēlēt trīs Rīgas patstāvīgo komiteju vadītāju vietniekus.

Kā liecina Satiksmes un transporta lietu komitejas sēdes darba kārtība, komitejas sēdē plānota divu priekšsēdētāja vietnieku ievēlēšana.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, priekšsēdētāja vietnieka amatiem tiks virzīta Justīne Panteļējeva (PP) un Zane Pūpola (PP).

Aizvadītajā nedēļā Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītāja vietnieks Miroslavs Kodis (PP) tika ievēlēts par vadītāja vietnieku Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejā.

Divu vietnieku ievēlēšana paredzēta arī Pilsētas attīstības komitejā. Šiem amatiem plānots virzīt Agnesi Loginu (PP) un Edgaru Štelmaheru (NA/LRA).

Abu komiteju sēdes paredzētas pirmdien, 9.janvārī.

Savukārt 10.janvārī komitejas vadītāja vietnieka vēlēšanas paredzētas Pilsētas īpašuma komitejā. Šim amatam paredzēts izvirzīt Aliju Turlaju (PP).

Pārmaiņas komitejās saistītas gan ar vairāku deputātu aiziešanu strādāt uz Saeimu, gan arī Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītājas maiņu.

Klimata un enerģētikas ministrs Čudars vēl nav guvis pielaidi valsts noslēpumam

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) klimata un enerģētikas ministram Raimondam Čudaram(JV) vēl nav izsniedzis speciālo atļauju pieejai valsts noslēpumam, aģentūra LETA noskaidroja ministra birojā.

Ministra birojā norādīja, ka valsts noslēpuma pielaides...

Porziņģim 14 punkti un 10 atlēkušās bumbas Wizards zaudējumā (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 14 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas viņa pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" zaudējumā Oklahomasitijā.

"Wizards" viesos bija spiesta piekāpti...

Sestdienas rītā vietām Zemgalē un Kurzemē autoceļi apledo, strādā 9 ziemas tehnikas vienības
Šorīt apledojums vietām Zemgalē un Kurzemē apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 9 ziemas dien...


Komentāri