lv
ku7njUdPXn17cjaTyoMQql0nstkrMWQp8sQzuQE9
974652

Ogrē notiks Zvaigznes dienas gājiens

Ogrē notiks Zvaigznes dienas gājiens
Rīga, 7.janv., LETA. Šodien Ogrē notiks Zvaigznes dienas gājiens "Gudrie meklē Ķēniņu" un garīgās mūzikas koncerts ar operas solistes Sonoras Vaices piedalīšanos, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Rīga, 7.janv., LETA. Šodien Ogrē notiks Zvaigznes dienas gājiens "Gudrie meklē Ķēniņu" un garīgās mūzikas koncerts ar operas solistes Sonoras Vaices piedalīšanos, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Zvaigznes dienas gājienam "Gudrie meklē Ķēniņu" pulcēšanās šodien būs plkst.15.45 Ogres Sv. Meinarda katoļu baznīcā. Gājiens virzīsies caur trim stacijām, kurās skanēs dziesmas un stāsti par Zvaigznes dienas notikumiem. Pie Bētlemes ainiņas iepretim Ogres novada domes ēkai no plkst.16.30-18.30 varēs sasildīties, iedzerot karstu tēju vai kafiju, satikt aitiņas un ganus un pēc gājiena nofotografēties ar ponijiem.

Savukārt plkst.18 Ogres Mūzikas un mākslas skolā, Zvaigznes dienas noskaņās notiks garīgās mūzikas koncerts "Satiec Ķēniņu", kurā kopā ar jaunajiem klasiskās mūzikas izpildītājiem būs iespējams dzirdēt arī operas solisti Vaici.

Koncertā "Satiec Ķēniņu" kopā ar Vaici (soprāns) piedalīsies arī Ogres novada jaunās mākslinieces Rūta Martinova (soprāns) un Ieva Sumeja (soprāns), Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas audzēkņi Patrīcija Kozlovska (soprāns) un Henrijs Kozlovskis (klarnete), kuri Ogres novadā - Ikšķiles Starptautiskajā Operetes festivālā pagājušajā vasarā jau izpelnījušies novada publikas ievērību un atzinību, kā arī dziedātājs un komponists Arvīds Keinis. Pie klavierēm būs pianiste Agija Ozoliņa-Kozlovska.

Mārupes novadā pieminēs Ziemassvētku kaujās kritušos strēlniekus
Rīga, 7.janv., LETA. Šodien plkst.12 Mārupes novada Babītes pagasta Antiņu kapsētā notiks Ziemassvētku kaujās kritušo strēlnieku piemiņas brīdis, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Rīga, 7.janv., LETA. Šodien plkst.12 Mārupes novada Babītes pa...

Ukrainas bēgļiem Kazdangas kultūras centrā notiks Zvaigznes dienas koncerts
Rīga, 7.janv., LETA. Šodien plkst.16 Kazdangas kultūras centrā pašvaldība aicina visus ukraiņus, kuri pašlaik par savām mājām sauc Dienvidkurzemes novadu, uz Zvaigznes dienas koncertu, lai iepazītu latviešu nemateriālo kultūras mantojumu, aģentūru LETA...
Stradiņa un Austrumu slimnīcās palielināta noslodze ar Covid-19 un gripas pacientiem
Rīga, 6.janv., LETA. Paula Stradiņa klīniskās universitātes (PSKUS) un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcās (RAKUS) palielināta noslodze ar Covid-19 un gripas pacientiem, aģentūra LETA noskaidroja abās iestādēs.

Rīga, 6.janv., LETA....



Komentāri