lv
tVyi24gpeNoO5lhbsDYWCZ5LhVNdyXisXuMwefVn
969534

Baltkrievijā piektdien ieradies vēl viens ešelons ar krievu kara tehniku

Baltkrievijā piektdien ieradies vēl viens ešelons ar krievu kara tehniku

Baltkrievijā piektdien ieradies vēl viens ešelons ar krievu kara tehniku, kas paredzēta Baltkrievijas un Krievijas bruņoto spēku kopīgajai reģionālajai vienībai, paziņojusi Baltkrievijas Aizsardzības ministrija.

Monitoringa organizācija "Belaruski Gajun" savā "Telegram" kanālā ziņo, ka Krievija uz Baltkrieviju nosūtījusi vēl vismaz 50 savas atmijas tehnikas vienību.

Ešelonā sastāvā ir 43 kravas mašīnas "Kamaz" un "Ural", vilcēji BAZ-6306, piecas degvielas cisternas, divi zenītlielgabali ZU-23-2, lauka virtuves un ūdens mucas. Vienai no automašīnām bijusi numura zīme, kas liecina par piederību Krievijas rietumu kara apgabalam, ziņo "Belaruski Gajun".

Saskaņā ar organizācijas rīcībā esošo informāciju daudzām kravas mašīnām ir simbols "Z", kāds uzkrāsots krievu spēkratiem Ukrainā.

Organizācija norāda, ka ešelons ieradies Baranavičos, Baltkrievijas rietumos.

Rastorgujevs šauj perfekti un ieņem 20.vietu Pasaules kausa sprinta sacensībās

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs piektdien Pokļukā ieņēma 20.vietu Pasaules kausa ceturtā posma desmit kilometru sprintā, bet Aleksandrs Patrijuks ar ieņemto 60.vietu pirmo reizi iekļuva iedzīšanas sacensībās.

Rastorgujevs, kurš startēja ar 33....

Haidajs: Krievi pirmajās pamiera stundās Luhanskas apgabalu apšaudīja 14 reizes

Neraugoties uz Krievijas prezidenta Vladimira Putina izsludināto "Ziemassvētku pamieru", viņa karavīri pirmajās stundās 14 reizes atklājuši artilērijas uguni un trīs reizes mēģinājuši triecienā ieņemt vienu no Luhanskas apgabala deokupētajiem ciemiem, ...

Deviņos kara gados Krievija nekad nav ievērojusi pamiera vienošanās, atgādina Kijiva
Deviņu kara gadu laikā Krievija ne reizi nav ievērojusi vienošanās par pamieru, piektdien atgādināja Ukrainas aizsardzības ministra vietniece Ganna Maļara, norādot, ka tikai Krievijas karaspēka izvešana no Ukrainas nozīmēs uguns pārtraukšanu.


Komentāri