lv
GTVLYywFQXdgUlKnbQZ0yc5Tu3NPedRdJo5M8BBV
968247

Kardašjana nosodījuma epicentrā! Viņas špici dzīvo garāžā (+FOTO)

Kardašjana nosodījuma epicentrā! Viņas špici dzīvo garāžā (+FOTO)

Kimas Kardašjanas pomerānijas špici Suši un Sake, kā izrādījās, nedzīvo viņas greznajā mājā, bet mitinās garāžā uz betona grīdas.

Kardašjana ir nosodījuma epicentrā pēc tam, kad viņas meita Norta vietnē TikTok ievietoja video par suņu dzīvi garāžā. Pēc naidpilnu komentāru viļņa videoklips tika izdzēsts, taču tas jau ir pārkopēts un klejo tālāk.

"Zinot, ka Kima Kardašjana ir pret kažokādām un būtībā ir vegāne, mēs ļoti ceram, ka viņa savus suņus vairs neturēs garāžā," sacīja organizācijas PETA vecākā viceprezidente Lisa Lange.

"PETA zina, ka šīs šķirnes suņi ir ļoti sabiedriski dzīvnieki, kuriem ir nepieciešams vairāk nekā tikai mīkstas gultas un rotaļlietas: viņi ir pelnījuši justies droši, mīlēti un dzīvot mājā kā ģimenes daļa," piebilda Lisa.

Kardašjanas TikTok video saniknoja fanus, taču viņas lēmums to izdzēst, tikai vēl vairāk veicināja baumas, ka viņas meitas Nortas suņi dzīvo tur, kur paredzēts novietot automašīnu. Daži komentētāji bija sašutuši, ka suņus mājā ielaiž tikai tad, kad jāuzņem skaistas fotogrāfijas.

Starp Rundāles pili un glezniecību – Imants Lancmanis 'Kultūrklubā'
Imanta Lancmaņa vārds joprojām daudziem saistās ar viņa mūža ieguldījumu greznās Rundāles pils atjaunošanā, taču pilij veltītajos gados otrajā plānā aizvirzījies viņa devums glezniecībā. Tagad, dažus gadus pēc došanās pensijā, Latvijas Nacionālā māksla...
Pusdienlaikā Rīgā aizdegusies lielveikala 'Maxima' siena
Rīgā piektdien aizdegusies lielveikala "Maxima" siena. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) apliecināja, ka pulksten 12.21 saņemts izsaukums uz Kārļa Ulmaņa gatvi, kur dega būdiņa desmit kvadrātmetru platībā un blakus esošās ēkas siena 25 ...
Polijā pērn ievērojami sarukusi nelegālo imigrantu plūsma no Baltkrievijas
Uz Polijas robežas ar Baltkrieviju pērn reģistrēts ievērojami mazāk mēģinājumu nelegāli iekļūt Polijā nekā 2021. gadā, piektdien paziņojusi Polijas Robežsardze.


Komentāri