lv
aAjBIphRbLejAtROukBhx3Go3AoeK2ed9mxzzvq0
967613

Divi mūziķu sadarbībā tapusi dziesma - Sirds ledusauksta (+VIDEO)

Divi mūziķu sadarbībā tapusi dziesma - Sirds ledusauksta (+VIDEO)

Divi pašmāju mūziķi Vicky White un Steps plašākas sabiedrības novērtējumam piedāvā jaunu dziesmu “Sirds ledusauksta”.

Valts Bērziņš ar skatuves vārdu Vicky White ir hārdroka grupas Bloody Heels līderis un solists. Artūrs Staprēns jeb Steps ir latviešu reperis un “Banda banda” dalībnieks. Mākslinieki katrs savā mūzikas žanrā aktīvi darbojas jau vairākus gadus.

Jau 2019. gadā Steps apvienojās ar Vicky White un xantikvariāts, lai izdotu singlu “Māt, es nāku mājās” un tās videoklipu, kas izvērtās par veiksmīgu kopdarbu. Šoreiz Vicky White uzrunājis reperi, lai papildinātu dziesmas “Sirds ledusauksta” skanējumu.

“Ir pagājis krietns laiciņš kopš izlaidām “Māt, es nāku mājās” un atskārtām, ka ir pienācis laiks izveidot ko jaunu. Esam ārkārtīgi priecīgi atkal sadarboties un ceram, ka arī klausītājiem patiks mūsu jaunais skaņdarbs,” par jauno projektu raidījumā 900 sekundes izteicās mūziķis Vicky White.

Baidens paziņo, ka paātrinās nelegālo imigrantu izraidīšanu

ASV paplašinās imigrācijas ierobežojumus, kas tika ieviesti bijušā prezidenta Donalda Trampa laikā, lai ātri izraidītu uz robežas notvertos nelegālos imigrantus no Kubas, Nikaragvas un Haiti, ceturtdien paziņojis ASV prezidents Džo Baidens.

Vienlaikus A...

Rīgā aizdegusies lielveikala Maxima siena, notikusi evakuācija

Rīgā piektdien aizdegusies lielveikala "Maxima" siena.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) apliecināja, ka plkst.12.21 saņemts izsaukums uz Kārļa Ulmaņa gatvi, kur dega būdiņa desmit kvadrātmetru platībā un blakus esošās ēkas siena 25 kvad...

Makrona sarunas ar Putinu vai ieroči? Ko nozīmē Francijas AMX-10 RC nodošana Ukrainai
Eiropas Savienības (ES) vienīgā kodolvalsts ar vienu no desmit spēcīgākajām armijām pasaulē. Varētu šķist, ka tas spētu būt stingrs atbalsta plecs valstij, kas cīnās pret visa reģiona asinskāro draudu, taču no Emanuela Makrona vadītās Eiropas lielvalst...


Komentāri