lv
RQZHiPFyee7lgmFQzHkFi6BUcTe5fcAY4rqmNEkM
965054

Čempionāta zemledus makšķerēšanā pirmais posms pārcelts uz Baļotes ezeru

Čempionāta zemledus makšķerēšanā pirmais posms pārcelts uz Baļotes ezeru

Izvērtējot ledus stāvokli Viesītes ezerā, Jēkabpils novada atklātā čempionāta zemledus makšķerēšanā pirmais posms, kas notiks rīt, 7.janvārī, tiek pārcelts no Viesītes ezera uz Baļotes ezeru, ziņo pašvaldībā.

Jēkabpils novada atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā notiks trīs dažādās ūdenstilpēs. Pirmais posms, kas notiks rīt, 7.janvārī, no sākotnēji plānotās vietas pārcelts uz Baļotes ezeru. Otrais posms notiks sestdien, 21.janvārī, Radžu ūdenskrātuvē, trešais posms - svētdien, 22.janvārī, Baļotes ezerā. Sacensībās var piedalīties makšķernieki gan no Jēkabpils, gan arī no citiem Latvijas novadiem.

Ņemot vērā ledus biezumu un meteoroloģiskos laika apstākļus, sacensību vieta un laiks var tikt mainīti. Par to ne vēlāk kā trīs dienas pirms sacensību sākuma organizatori informēs Jēkabpils novada mājaslapā un "Facebook" kontā.

Sacensības visos posmos vērtēs trīs grupās individuālajā vērtējumā - jaunieši līdz 16 gadu vecumam, sievietes un vīrieši. Uzvarēs dalībnieks, kurš noķēris vislielāko zivju kopsvaru.

Dalībniekiem ir jābūt līdzi derīgai makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kartei, kā arī, ja nepieciešams, ūdenstilpes licencei. Organizatori noteikuši obligātu iepriekšēju pieteikšanos ne vēlāk kā septiņas dienas pirms konkrētā sacensību posma.

Organizators ir Jēkabpils novada Attīstības pārvalde, atbildīgais par sacensību norisi un galvenais tiesnesis - Zigurds Adamovičs.

Krievijas televīzija: Krievija pārtraukusi uguni Ukrainā

Krievijas valsts televīzija piektdien vēsta, ka Ukrainā pusdienlaikā pēc Maskavas laika [plkst.11 pēc Latvijas laika] Krievijas armija pārtraukusi uguni visā frontes līnijā.

"Pusdienlaikā šodien visā kontakta līnijā stājās spēkā uguns pārtraukšanas re...

Diviem policistiem par kukuļņemšanu piespriež sabiedrisko darbu

Ekonomisko lietu tiesa piespriedusi sabiedriskos darbus diviem policistiem par kukuļņemšanu, liecina publiski pieejamais spriedums.

Policists pieņēma naudu no kāda vīrieša, kurš īrēja tirdzniecības vietu, kur vienlaikus nodarbojās ar nelikumīgu tabakas ...

Lietuvas ārlietu ministrs: Slepkavas ir noguruši un vēlas kādu dienu atpūsties

Lietuvas aizsardzības ministrs Arvīds Anušausks uzskata, ka Krievija vēlas Ziemassvētku pamieru, lai vēlāk ar jaunu sparu turpinātu slepkavot ukraiņus.

"Putins pavēl Šoigu izsludināt Ziemassvētku pamieru, vai tomēr slepkavas ir noguruši un vēlas kādu d...



Komentāri