lv
2vTz0YMVZs9CiIWrPGGZk1XNkKRGdTSCiqzLTDjv
963768

Merzļikins Blue Jackets vārtos atgriežas ar 6 ielaistām ripām (+VIDEO)

Merzļikins Blue Jackets vārtos atgriežas ar 6 ielaistām ripām (+VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien atgriezās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos un mačā ar Vašingtonas "Capitals" bija spiests kapitulēt sešas reizes.

Merzļikins aizvadīja savu pirmo maču kopš 13.decembra, atvairīja 31 no 37 pretinieku metieniem, bet "Blue Jackets" savā laukumā zaudēja ar 2:6 (1:0, 1:4, 0:2).

Latvijas vārtsargs šajā sezonā laukumā devies 15 spēlēs, kurās izcīnījis četras uzvaras, vidēji ielaidis 4,78 ripas un atvairījis 86,1% metienu.

Ceturtdienas mačā Merzļikinu divas reizes pārspēja Timotijs Līfs "Tīdžejs" Ošī, bet pa reizei precīzi meta Nikolā Obē-Kubēls, Martins Fehervarijs, Garets Hetavejs un Aleksandrs Ovečkins.

"Blue Jackets" rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Džonijs Gudro un Gevins Beiroiters.

"Blue Jackets" ar 24 punktiem 37 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Capitals" ar 50 punktiem 41 mačā ir sestie.

Nākamo spēli Kolumbusas vienība aizvadīs sestdien, kad plkst.23.00 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems Karolīnas "Hurricanes".

Indriksone atklājusi Ekonomikas ministrijas šī gada galveno prioritāti

Ekonomikas ministrijas (EM) šā gada galvenā prioritāte būs Latvijas ekonomiskā drošība, pavēstīja ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA).

Latvijas ekonomikas konkurētspējas priekšnoteikums saistās ar tehnoloģiju attīstību, ražošanas efektivitātes uzla...

Zaiga Kravale: Bīstamās garšas – veipošanas spožums un posts!
Kopš elektronisko cigarešu izgudrošanas veipošana ir kļuvusi par vienu no pasaulē populārākiem nikotīna uzņemšas veidiem. Sākotnēji radītas kā viens no veidiem kā mazināt tradicionālo cigarešu kaitējumu, diemžēl tās ir kļuvušas par cēloni jauniem izaic...
Par sievietes slepkavību pērn Bolderāja aizturēti divi vīrieši
Pagājušonedēļ Valsts policija (VP) prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai nosūtīja kriminālprocesu par sievietes slepkavību, kas pagājušā gada maijā tika izdarīta kādā dzīvoklī Rīgā, Bolderājas mikrorajonā, savstarpēja konflikta laikā. Par slepkavīb...


Komentāri