lv
3VdtQTlzwazILCk3LxHfvCxcppEAxODBoLVOXzPs
960572

Piektdienas rīts Latvijā - skaidrs un auksts

Piektdienas rīts Latvijā - skaidrs un auksts
Rīga, 6.janv., LETA. Piektdienas rīts Latvijā ir aukstākais kopš decembra vidus. Debesis skaidras, vien dažviet Kurzemē ir mākoņi un neliels sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 6.janv., LETA. Piektdienas rīts Latvijā ir aukstākais kopš decembra vidus. Debesis skaidras, vien dažviet Kurzemē ir mākoņi un neliels sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija.

Piecos rītā gaisa temperatūra Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -6,5 grādiem Kolkā līdz -17,3 grādiem Alūksnē. Valsts lielākajā daļā temperatūra noslīdējusi zem -13 grādiem.

Pūš lēns līdz mērens ziemeļaustrumu vējš, Rīgas līča Kurzemes piekrastē ar brāzmām līdz 10-14 metriem sekundē.

Sniega segas biezums novērojumu stacijās ir starp nulli un desmit centimetriem. Vismazāk sniega ir Ziemeļvidzemē un Dienvidkurzemes novadā, visvairāk - Kalnciemā un Skrīveros.

Rīgā skaidrs laiks, ziemeļaustrumu vējš 3-6 metri sekundē, gaisa temperatūra -13..-14 grādi. Sniega segas biezums pilsētas centrā astoņi centimetri.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 5.janvārī bija aptuveni +20 grādi Vidusjūras piekrastē un salās. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -24 grādi Norvēģijas ziemeļos un -36 grādi Krievijā.

Izstādē Zinātne Latvijai 2023 varēs iepazīt 12 Latvijas zinātniekus

No šodienas Āgenskalna tirgus apmeklētāji izstādē "Zinātne Latvijai 2023" varēs iepazīt 12 Latvijas zinātniekus, informē Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Komunikācijas nodaļā.

Šodien plkst.15 izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV) atklā...

Akciju cenas pārsvarā krītas bažās par ASV centrālās bankas politiku

Akciju cenas ASV un Eiropas biržās ceturtdien pārsvarā kritās, ASV nodarbinātības datiem pastiprinot bažas, ka ASV Federālā rezervju sistēma (FRS) turpinās celt procentlikmes, lai cīnītos pret augsto inflāciju.

Volstrītas indeksi saruka par vairāk nekā ...

VEF Kultūras pilī pasniegs Latvijas komēdijas balvu Grābeklis

VEF Kultūras pilī šodien plkst.19 norisināsies komiķu apvienības "Comedy Latvia" rīkotais pasākums - Latvijas komēdijas balvas "Grābeklis" pasniegšanas ceremonija, informēja pasākuma vadītājs Edgars Žukovskis.

Balvas tiks pasniegtas tādās nominācijās kā...



Komentāri