lv
3Z8zYfKuWtDvJnJaAmJX2uhTWB1Yq8UISNcCIAc7
955376

RAKUS Radioloģijas centra vadītājas atlaišana pēc «Instagram» video rada jautājumus par atlasi uz šo amatu

RAKUS Radioloģijas centra vadītājas atlaišana pēc «Instagram» video rada jautājumus par atlasi uz šo amatu
Plašu rezonansi sociālajos tīklos izsaucis video, kura autore ir nu jau bijusī Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Diagnostiskās radioloģijas centra vadītāja pienākumu izpildītāja Ruta Zatlere. Tam sekoja Austrumu slimnīcas paziņotais, ka uzticības trūkuma un reputācijas graušanas dēļ darba attiecības ar Zatleri ir pārtrauktas. Kamēr daļa sabiedrības sociālajos medijos spriež par to, vai un kādi pārkāpumi vērojami video saturā, vairāk jautājumu rodas par to, kā vispār notikusi Radioloģijas centra vadības atlase un kādas prasības ir šim amatam.
«Doždj» samaksā NEPLP piemēroto 10 000 eiro sodu
Krievijas neatkarīgā programma "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") samaksājusi Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) piemēroto 10 000 eiro sodu, aģentūrai LETA apliecināja NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš.
Pirms ostu reformas tālākas virzīšanas Vitenbergs vēlas sagaidīt ST lēmumu
Ostu pārvaldības reformu ir nepieciešams turpināt. Vienlaikus ir jāsagaida Satversmes tiesas lēmums saistībā ar to, intervijā LTV raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (Nacionālā apvienība).
Mirusi divkārtējā olimpiskā čempione kalnu slēpošanā Mitermeiere (+FOTO)

Trešdien, 72 gadu gadu vecumā mirusi divkārtējā olimpiskā čempione kalnu slēpošanā Rozija Mitermeiere no Vācijas, paziņojusi viņas ģimene.

Roza Anna Katarina "Rozija" Mitermeiere 1976.gada Insbrukas olimpiskajās spēlēs kļuva par čempioni nobraucienā un...



Komentāri