lv
40ZO4qo3iOQjVE3U4kz8rR1f410nMFoTwfRS4KKp
954812

Akcijā Ukrainas atbalstam saziedoti 5100 kilogramu adījumu

Akcijā Ukrainas atbalstam saziedoti 5100 kilogramu adījumu

Akcijas "Adījumi Ukrainas atbalstam" laikā no 2022.gada septembra līdz decembra beigām Latvijas iedzīvotāji saziedojuši un "Latvijas pasta" nodaļās nodevuši 5100 kilogramu dažādu adījumu, informēja VAS "Latvijas pasts".

Biedrība "Tavi draugi" tos tālāk nogādā Ukrainas karavīriem, iedzīvotājiem un kara bēgļiem.

"Tavi draugi" pārstāve Beāte Bēvalde uzsver, ka katrs nosūtītais adījums ar sveicieniem, šokolādi un spēka vārdiem ir palīdzējis noturēt frontes līniju un "parādīt, ka esam šajā cīņā kopā ar ukraiņiem gan domās, gan darbos".

Akcijas "Adījumi Ukrainas atbalstam" ietvaros adījumi bez maksas tika pieņemti visās "Latvijas pasta" nodaļās un ar pasta palīdzību nogādāti biedrībai "Tavi draugi", kas tālāk tos transportē uz Ukrainu.

'Doždj' samaksājusi NEPLP piemēroto 10 000 eiro sodu
Krievijas neatkarīgā programma "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") samaksājusi Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) piemēroto 10 000 eiro sodu, apliecināja NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš.
Levitam bijusi telefonsaruna ar Zelenski
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis tviterī apstiprinājis, ka viņam bijusi saruna ar Latvijas Valsts prezidentu Egilu Levitu.
Partiju reitingi: decembrī lielākais kritums «Jaunajai Vienotībai», kāpums – ZZS un «Stabilitātei»
Trīs mēnešus kopš Saeimas vēlēšanām partiju reitingi liecina, ka sācis sarukt vēlēšanu uzvarētājas partijas "Jaunā Vienotība" reitings. Savukārt reitings pieaudzis opozīcijā esošajām partijām – "Stabilitātei!" un Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS).


Komentāri