lv
uY2UVlKS8BDKXBBfSFlUbH93rgt8EEAlFFxOfvC6
954734

Pēc mirušo sajaukšanas slimnīcā piederīgie vērsīsies tiesā; policija sola drīzu ekshumāciju

Pēc mirušo sajaukšanas slimnīcā piederīgie vērsīsies tiesā; policija sola drīzu ekshumāciju
Jau gandrīz nedēļu Elzas Biezās ģimene izmisumā mēģina atrast mirušo mammu un viņu cieņpilni apglabāt. Sievietes līķis tika samainīts ar citu mirušo Stradiņa slimnīcas morgā un apglabāts citā kapsētā. Policijā skaidro, ka tiekot darīts viss iespējamais, lai lietu ātri izmeklētu. Ekshumācija varētu notikt tuvākajās dienās. Bet ģimene apsver iespēju vērsties tiesā pret Stradiņa slimnīcu arī par morālā kaitējuma piedziņu.
Muita kravas vilcienā atrod 110 000 kontrabandas cigarešu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot kravas vilciena kontroli uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, novērsa 110 000 cigarešu kontrabandu, informēja VID pārstāvji.

Kastes ar 5500 paciņām cigarešu bija paslēptas čuguna kravās....

Jēkabpils slimnīca atjauno pakalpojumu sniegšanu traumatoloģijas pacientiem

No šīs nedēļas Jēkabpils reģionālā slimnīca ir atjaunojusi diennakts neatliekamās palīdzības sniegšana traumatoloģijas pacientiem un pacientu stacionēšana Traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļā, informēja SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" pārstāve Lāsm...

Pēc drošības naudas iemaksas no apcietinājuma atbrīvots Pankratovs

Iemaksāta bijušā Rīgas domes deputāta Ruslana Pankratova atbrīvošanai no apcietinājuma paredzētā 5000 eiro drošības nauda, līdz ar to šovakar viņš pametis Rīgas Centrālcietumu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kriminālvajāšanu pērn 13.de...



Komentāri