lv
uWDvTG8gpOcluQm4gvmFBgc3sDMFt54KFztvhH8h
954144

La Boca – krāsu, deju un muzeju paradīze Argentīnā

La Boca – krāsu, deju un muzeju paradīze Argentīnā
La Boca ir viens no krāšņākajiem Buenosairesas rajoniem, kur valda īsta jautrība, mūzika un, protams, tango ritmi. Vienlaikus šeit saglabājas izteiktas Itālijai raksturīgās garšas, ko savulaik atveda imigranti no Itālijas pilsētas Dženovas. La Boca ir izteiksmīgs Dienvidamerikas kultūras centrs, kur var baudīt gan vietējo arhitektūru un mākslu, gan futbolu, gan iespaidīgus tango priekšnesumus.
Pēc drošības naudas iemaksas no apcietinājuma atbrīvots bijušais Rīgas domnieks Pankratovs
Iemaksāta bijušā Rīgas domes deputāta Ruslana Pankratova atbrīvošanai no apcietinājuma paredzētā 5000 eiro drošības nauda, līdz ar to šovakar viņš pametis Rīgas Centrālcietumu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.
Izglābj Purvciema nama bēniņos iesprūdušu vistu vanagu

Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza un "Rīgas namu pārvaldnieka" (RNP) darbinieki izglābuši vistu vanagu, kas bija iekļuvis un iesprūdis kādas Purvciema deviņstāvu mājas bēniņos, aģentūru LETA informēja Rīgas zoodārzs.

Zoodārza palīdzību lūdza RNP, un 3.ja...

Uz veselu pusgadu Rīgā slēgs Gustava Zemgala gatves posmu Purvciemā

Turpinoties Austrumu maģistrāles izbūvei, uz pusgadu tiks slēgts Gustava Zemgala gatves posms no Ūnijas ielas līdz Dzelzavas ielai, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Gustava Zemgala gatves posms būs slēgts no šodienas līdz 31.maijam. Šajā la...



Komentāri