lv
1VXmWt4zFuYvx6ZCfvaNDklemcr2rCS9tqcJUh4M
953534

Aizdomās par sirmgalvja slepkavību Valkas novadā aiztur 2 vīriešus

Aizdomās par sirmgalvja slepkavību Valkas novadā aiztur 2 vīriešus

Aizdomās par sirmgalvja slepkavību Valkas novada Kārķu pagastā Valsts policija (VP) aizturējusi divus vīriešus, informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte.

Pagājušā gada 15.decembrī pēc plkst.11 policijā tika saņemts izsaukums uz Valkas novada Kārķu pagastu, kur savā dzīvesvietā bija atrasts miris 1943.gadā dzimis vīrietis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Izbraucot uz notikuma vietu, likumsargi konstatēja, ka vīrietim ir šautas brūces.

Par notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par slepkavību. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Veicot pirmstiesas izmeklēšanu un skaidrojot notikušā nozieguma apstākļus, policija aizdomās par slepkavības izdarīšanu šī gada 2.janvārī aizturēja 1986. un 1995.gadā dzimušus vīriešus. Vidzemes rajona tiesa abiem aizturētajiem piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu. Pašlaik kriminālprocesā turpinās izmeklēšana.

VP atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Putins uzdod pārtraukt uguni Ukrainā pareizticīgo Ziemassvētku laikā

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien uzdevis aizsardzības ministram Sergejam Šoigu ieviest uguns pārtraukšanas režīmu visā frontes līnijā Ukrainā pareizticīgo Ziemassvētku laikā.

“Ņemot vērā patriarha Kirila aicinājumu, es uzdodu Krievijas ...

Piektdienas rītā Vidzemē un Latgalē gaisa temperatūra noslīdēs līdz -18 grādiem

Piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz -13..-18 grādiem, vietām piekrastē un Kurzemē - līdz -6..-11 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Lielākais sals gaidāms valsts austrumu daļā.

Debesis būs pārsvarā skaidras, mākoņainākas Kurzemē. Nav ...

Jau gandrīz mēnesi neaizvāc uz Bauskas šosejas avarējušu auto
Kopš 9. decembra pie Bauskas šosejas mētājas avarējusi automašīna, kas no negadījuma vietas netiek aizvākata, informēja Bauskas novada pašvaldībā.


Komentāri