lv
XDqhNaWCrrdfQ6O295XpOezI039sSmMeCDVKNQnV
949054

Uzbrukumā Zaporižjas apgabalā nogalināti vai ievainoti 80 Krievijas karavīri

Uzbrukumā Zaporižjas apgabalā nogalināti vai ievainoti 80 Krievijas karavīri

Krievijas okupētajā Zaporižjas apgabala Tokmakas pilsētā otrdien notika Ukrainas karaspēka uzbrukums, kurā nogalināti vai ievainoti 80 Krievijas karavīri, trešdien paziņoja Ukrainas armija.

Dati par šo kritušo un ievainoto skaitu vēl nav pārbaudīti pēc neatkarīgiem avotiem. Abas karojošās puses bieži izsakās par lieliem upuriem pretējā pusē.

Krievijas okupācijas administrācijas Zaporižjas apgabalā preses sekretārs Vladimirs Rogovs apgalvoja, ka Ukrainas uzbrukums bijis vērsts pret Tokmakas rajona slimnīcu un ka tajā nogalināts armijas ārsts un vairāki pacienti.

Fotogrāfijās bija redzama sagrauta ēka, tomēr šī informācija nav neatkarīgi apstiprināta.

Ukraina pēdējās dienās ir vairākkārt ziņojusi par lieliem uzbrukumiem Krievijas armijai. Saskaņā ar šī ziņām Ukrainas raķetes triecienā Krievijas okupētajā Doneckas piepilsētā Makijivkā nogalināti 400 Krievijas karavīri, bet citā uzbrukumā Hersonas apgabala Čulakivkas ciemā nogalināti 500 Krievijas karavīri.

Krievija līdz šim atzinusi vismaz 89 savu karavīru nāvi Ukrainas uzbrukumā Makijivkā.

Gadu miju Pugačova svinēja ar cilvēkiem, kuri ir godīgi (+VIDEO)

Internetā vietnē Instargram redzams video, kurā Krievu estrādes primadonna Alla Pugačova, sakot Jaunā gada sagaidīšanas runu, priecājoties, ka viņai apkārt ir godīgi, patiesi cilvēki ar tīru sirdapziņu.

Dziedātāja ar smaidu sejā pastāsta, ko viņai nozīm...

Sociālantropologs: Pirms sabiedrībai ko diktēt, ir jāmēģina tā izprast

Komunikācijas metode "mēs zinām vislabāk un tāpēc mēs jums tagad pateiksim, kā darīt" vairs nav efektīva, pirms sabiedrībai ko diktēt, ir jāmēģina tā saprast, uzskata Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) politikas zinātnes katedras vadītājs, sociālantrop...

Sēru vēsts. Miris pazīstamais preses fotogrāfs Ojārs Lūsis (+FOTO)

3.janvārī mūžībā aizsaukts pazīstamais preses fotogrāfs Ojārs Lūsis, vēsta tuvinieki.

Ojārs Lūsis dzimis 1951.gada 21.martā Smiltenē. Mācījies Smiltenes 2.pamatskolā, Murjāņu sporta ģimnāzijā un Latvijas Universitātē. Pirmie skolotāji bilžu lietās - Ēri...



Komentāri