lv
7h67rK6Z0s89tWyadtkF5Hw2xSYKiJw3Z8T1xBJM
94884

ASV un Krievija varētu rīkot sarunas par stratēģiskajiem kodolieročiem

ASV un Krievija varētu rīkot sarunas par stratēģiskajiem kodolieročiem

ASV un Krievija apspriež iespējamo sarunu noorganizēšanu par stratēģiskajiem kodolieročiem, otrdien ziņoja Krievijas laikraksts "Kommersant".

Tās būtu pirmās šāda veida sarunas, kopš Krievija februārī iebruka Ukrainā.

Kopš Ukrainas kara sākuma sarunas starp ASV un Krieviju par stratēģisko stabilitāti ir iesaldētas, lai gan joprojām ir spēkā jaunais START līgums par kodolieroču samazināšanu.

Sarunas varētu notikt Tuvajos Austrumos, atsaucoties uz informētiem avotiem, ziņo "Kommersant", piebilstot, ka Maskava vairs neuzskata Šveici, kur parasti norisinājušās šādas sarunas, par pietiekami neitrālu, jo tā piemērojusi sankcijas Krievijai par iebrukumu Ukrainā.

Decembrī koncertzālēs un baznīcās skanēs koncerti «Vai zini, kas ir mīlestība»

Koncertzālēs un baznīcās no 16.decembra izskanēs aktrises un režisores Rēzijas Kalniņas, diriģenta Aināra Rubiķa un viņu draugu Ziemassvētku programma "Vai zini, kas ir mīlestība".

Koncertā satiksies garīgi dziedājumi un latviešu gadskārtu ieražu tautas...

'Apvienotais saraksts' piedāvā 'efektīvāku valdības modeli'; Kariņš ar AS tiksies trešdien
Partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) līderis, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un citi JV politiķi trešdien, 9. novembrī, tiksies ar partiju apvienības "Apvienotais saraksts" (AS) Saeimas frakcijas pārstāvjiem, apstiprināja JV politiķis Arvils...
Ukraina lūdz ASV pretraķešu artilērijas sistēmas
Ukraina lūgusi ASV kongresmeņus atbalstīt tās aicinājumu piešķirt papildu pretgaisa aizsardzības sistēmas, lai Kijiva labāk varētu cīnīties pret Krievijai piegādātajiem Irānas droniem, liecina vēstule, kas nonākusi ASV telekanāla ABC rīcībā.


Komentāri