lv
uENtlOhW9cVrOBbkaP8IrtoPn4PltKVlZIlurX0b
948405

Putins ļoti drīz mirs, paziņojis Ukrainas izlūkdienesta vadītājs

Putins ļoti drīz mirs, paziņojis Ukrainas izlūkdienesta vadītājs

Ukrainas militārajā izlūkdienestā ir pārliecināti, ka Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam ir vēzis. Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītājs Kirils Budanovs intervijā telekanālam ABC News paudis cerību, ka Kremļa diktators drīz mirs, turklāt jau pirms kara beigām.

“Viņš ir slims ilgu, ļoti ilgu laiku,” sacīja Budanovs, atbildot uz žurnālista jautājumu, vai Putins nav slims.

Runājot par Putina slimību, izlūkdienesta pārstāvis teica, ka tas ir vēzis: “Mēs to vienkārši zinām – no cilvēkiem, avotiem, kas ir tuvi Krievijas Federācijas diktatoram.”

Uz žurnālista precizējošu jautājumu, kad, viņaprāt, mirs Krievijas diktators, viņš teica: “Es domāju, ka ļoti drīz. Es ceru.”

Budanovs ir pārliecināts, ka karam ir jābeidzas pirms Putina nāves.

Iepriekš Krievijas politologs un apskatnieks Valērijs Solovejs izteicās, ka Kremļa diktatora Vladimira Putina veselība “strauji pasliktinās” un viņš cieš no vairākām slimībām, vēsta Unian.

Pēc eksperta domām, Putinam ir vairākas diagnozes, jo īpaši onkoloģija ļoti smagā stadijā un psihiskas problēmas.

Arī Ukrainas Prezidenta kancelejas padomnieks Oleksijs Arestovičs norādījis, ka pilnīgi noteikti zina, ka Putinam ir vēzis.

Runas par Putina dažādajām kaitēm un slikto veselības stāvokli klīst jau labu laiku.

Jau iepriekš – Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam viesojoties Teherānā – kāds turku žurnālists ievērojis, ka krievu līderim nekustas labā roka – rodas iespaids, ka ekstremitāte nedzīvi nokarājas.

Tāpat aprīlī internetā parādījās video, kurā redzams, ka Putins, tiekoties ar Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu, ar rokām ieķēries galdā. Ekstremitātes labāk nofiksēt, ja viena roka nezina, ko dara otra, teikts projekta “1+1” sižetā “Matrjoškas slepenā dzīve”.

“Paskatieties uz viņa labo roku, tā vienmēr ir piespiesta rumpim, atsevišķos video redzams, ka prezidents it kā speciāli viņu piespiež. Kopumā rodas iespaids, ka ekstremitāte nedzīvi nokarājas,” norāda projekta autori.

Žurnālisti piebilst, ka jūlija beigās publicētajā video redzams, kā Putins ar kreiso roku atvairījis odu, lai gan knislis bija nosēdies viņam uz labās auss.

Putins nosūtījis uz Atlantijas okeānu kuģi ar hiperskaņas raķetēm

Krievijas prezidents Vladimirs Putins trešdien nosūtījis uz Atlantijas un Indijas okeāniem fregati, kas bruņota ar ar jaunām hiperskaņas vadāmajām raķetēm "Cirkon".

"Šoreiz kuģis ir aprīkots ar jaunāko hiperskaņas raķešu sistēmu "Cirkon", kurai nav ana...

'Vienkārši kosmoss': RAKUS atlaiž vadošu darbinieci 'Instagram' video dēļ
Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (RAKUS) pārtraukusi darba attiecības ar Diagnostiskās radioloģijas centra vadītāja pienākumu izpildītāju Rutu Zatleri, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma". Tas sacēlis arī milzu vētru p...
Video: Reibumā izraisīta avārija Rīgā ar koplietošanas 'Tesla' vadītājam izmaksās 100 tūkstošus eiro
Jaungada naktī kāds 23 gadus jauns "Tesla" koplietošanas servisa "OX Drive" auto vadītājs izraisīja smagu ceļu satiksmes negadījumu Rīgā, vadot transportlīdzekli lielā alkohola reibumā un būtiski (vairāk nekā 150 km/h) pārsniedzot atļauto braukšanas āt...


Komentāri