lv
CbGKpDdTUAZzqkHDiNWivFE1Bl0iljoqaWgUbXZA
94267

Pirmo reizi Latvijā! «AC/DC Tribute Show» ar simfonisko orķestri

Pirmo reizi Latvijā! «AC/DC Tribute Show» ar simfonisko orķestri

21. novembrī "Arēna Rīga" uzstāsies rokmūzikas cienītāja sapnis — “AC/DC Tribute Show” ar simfonisko orķestri, kurā skanēs leģendārās grupas AC/DC dziesmas. Visi AC/DC laikmeti būs apvienoti vienā programmā — “Highway to Symphony”.

Pirmais un vienīgais koncerts ar simfonisko orķestri ir veltījums populārajai grupai AC/DC, piedaloties īpaši aicinātiem viesiem - grupai “The Jack”. “The Jack” ir oficiālā AC/DC atveidotāju grupa. Starptautiskā mērogā nav iespējams atrast neko līdzīgu šim šovam, ziņo pasākuma organizatori.

Vienā vakarā uz skatuves satiksies divi laikmeti - AC/DC un simfoniskais orķestris, klasika un mūsdienas. Kritiķi norāda, ka koncertam ir īpaši spēcīga enerģētika, kas neatstās vienaldzīgu nevienu no tūkstošiem klausītāju, turklāt, neatkarīgi no vecuma.

Tās būs divas stundas augstsprieguma austrāliešu rokenrola labākajā augsta līmeņa mūziķu dzīvajā izpildījumā. Skatītājus sagaida uzlādējošs, grandiozs šovs: labākie hiti un ģitārsolo partijas no divām Austrālijas rokeru ērām, pāri plūstoša enerģētika, oficiālās dekorācijas, simfoniskās integrācijas un smagās rokmūzikas interpretācija, iespaidīga skaņa, kas ļoti pietuvināta oriģinālam.

Pirmo reizi būs klausāma grupas AC/DC rokenrola saplūšana ar simfoniskā orķestra sniegumu. Unikāls šovs stadiona mērogā, tīra Austrālijas roka enerģija, enerģētiska skaņa un simfoniskā orķestra harmonija jaunā nokrāsā sniegs jums fantastiskas emocijas, sola organizatori.

Biļetes var iegādāties: https://www.artpartner.lv/ac-dc-tribute

Krievijā fiksē pēdējos gados lielāko migrantu aizplūšanu
Migrantu aizplūšana no Krievijas šā gada astoņos mēnešos bijusi rekordliela, pēc Krievijas Federālā Valsts statistikas dienesta ("Rosstat") datu analīzes secinājis "Telegram" kanāls "Možem objasņitj" ("Varam paskaidrot")....
Krievija bremzē 'labības koridoru', gausi pārbaudot kuģus
Krievija pēc savas dalības atjaunošanas "labības darījumā" sākusi bremzēt "labības koridora" darbu, otrdien pavēstīja Ukrainas infrastruktūras ministra vietnieks Jurijs Vaskovs.
Talsu pamatskola remonta laikā mājo piecās novada vietās
Talsu pamatskolā pirmo reizi tās vēsturē sākta ēkas renovācija, tāpēc pēc rudens brīvlaika skolēni tajā vairs neatgriezās. Mācībām tiek izmantots vietējais bērnu un jauniešu centrs, draudzes nams un citu skolu telpas. Bet vecāko klašu skolēni ik rītu m...


Komentāri