lv
v3ElEuJ29sklURfh8glU9XNoogKyFSRU2cquwl54
938812

Ventspils slimnīcā sāk veikt vēnu lāzeroperācijas

Ventspils slimnīcā sāk veikt vēnu lāzeroperācijas

Ventspils slimnīcā sākta vēnu lāzeroperāciju veikšana, informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Rudzroga.

Jau kopš 2021.gada Ventspils slimnīcā pieejamas asinsvadu ķirurga Pāvela Žibenko konsultācijas. Redzot pieprasījumu un novērtējot slimnīcas iespējas, pagājušā gada nogalē Žibenko sācis vēnu lāzeroperācijas Ventspilī.

Vēnu endovenozās lāzeroperācijas ir mūsdienīgākais veids vēnu ārstēšanā, kas pacientam ir drošākā ārstēšanas metode.

Lai noskaidrotu savu vēnu stāvokli un nepieciešamības gadījumā veiktu vēnu lāzeroperāciju, sākotnēji nepieciešama ārsta konsultācija. Asinsvadu ķirurgs Žibenko konsultē pacientus ar artēriju un vēnu saslimšanām, kā arī veic kāju asinsvadu duplekssonogrāfijas, kas ir diagnostikas metode, kas ļauj izvērtēt virspusējo un dziļo vēnu stāvokli, ķirurģisku un endovaskulāru vēnu saslimšanu ārstēšanu, kā arī skleroterapiju - vēnu "zirneklīšu" un virspusējo ādas vēnu ārstēšanu.

Erdogans gatavs runāt ar Putinu un Zelenski
Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdogans plāno telefonsarunas ar Krievijas līderi Vladimiru Putinu un Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski. Turcija ir noraizējusies par karadarbības saasināšanos.
«Vairs nav jākaunas» – Valsts meža dienesta ugunsdzēsēji Babītē lepni par jauno staciju
"Ar algām īpaši lepoties nevaram, bet vismaz par darba apstākļiem vairs nebūs jākaunas," tā teic Pierīgas mežu ugunsdzēsēji. Viņiem jaunais gads iesācies ar patīkamām pārmaiņām. 4. janvārī durvis svinīgi vēra pilnīga jauna Valsts meža dienesta ugunsdzē...
Lietuvas kultūras galvaspilsētas gods šogad tiek Tauraģei
Visu pagājušo gadu uzmanības centrā bija Lietuvas pilsēta Kauņa, kas godam nesa Eiropas kultūras galvaspilsētas titulu un izcēlās ar spožiem notikumiem. Šogad Lietuvā valsts kultūras galvaspilsētas godu izpelnījusies Tauraģe.


Komentāri