lv
f1EHyaR8YC4d2Na0IHXieo77uVDcYz5mEoz7lnM7
936892

Krievijas vēstniecība saņēmusi aizdomīgu sūtījumu; tur strādā policija

Krievijas vēstniecība saņēmusi aizdomīgu sūtījumu; tur strādā policija

Krievijas vēstniecībā Latvijā, iespējams, saņēmusi aizdomīgu sūtījumu ar nezināmas izcelsmes vielu, apstiprināja Valsts policijā.

Ap plkst.15 saņemts izsaukums par to, ka Krievijas vēstniecībā Rīgā, iespējams, ir saņemts aizdomīgs sūtījums, kurā atrodas nezināmas izcelsmes viela.

Patlaban notikuma vietā strādā Valsts policija un citi operatīvie dienesti, tiek veikta pārbaude.

Arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūrai LETA apliecināja, ka dienests saņēmis izsaukumu uz Ukrainas neatkarības ielu Rīgā, kur ēkā iespējams atrasta nezināmas izcelsmes viela.

Ugunsdzēsēji sadarbībā ar citiem operatīvajiem dienestiem strādā notikuma vietā.

Krievijas vēstniecībā Rīgā, iespējams, atrasta nezināmas izcelsmes viela; notikuma vietā strādā dienesti
Trešdien, 4. janvārī, Krievijas vēstniecībā Rīgā, iespējams, atrasta nezināmas izcelsmes viela, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).
Kā vērsties tiesā?
Savas tiesības ir ne tikai jāzina, bet arī jāaizstāv. Ja no noziegumiem mūs sargā policija, tad dažnedažādos citos strīdos uz tiesu var nākties doties pašam - parādu vai kompensāciju piedzīšana, darba strīdi, strīdi par aizgādnību, godu un cieņas aizst...
ASV un Izraēla plāno novērst Irānas lidrobotu nonākšanu Krievijā
ASV administrācija jau apspriedusi ar Izraēlas jauno valdību iespējas, kā apturēt bruņojuma izplatīšanu no Irānas, tajā skaitā lidrobotu piegādes Krievijai, kas šos lidaparātus izmanto karā pret Ukrainu, žurnālistiem pavēstījis ASV Valsts departamenta ...


Komentāri