lv
3J8GNMbgkVnW7NZ9nWjavo1qf47uVDdyZdEXGDwW
935615

Sācies Muzikālās bankas fināla balsojums par gada vērtīgāko dziesmu

Sācies Muzikālās bankas fināla balsojums par gada vērtīgāko dziesmu

Sācies fināla balsojums par gada vērtīgāko popa un roka dziesmu "Latvijas Radio 2" rīkotajā aptaujā "Muzikālā banka 2022", informēja pasākuma rīkotāji.

Līdz 16.janvārim 25 fināla dziesmas vērtēs klausītāji un "Muzikālās bankas" žūrija, bet no 17. līdz 24.janvārim balsojums turpināsies vairs tikai par 15 klausītāju iemīļotākajām dziesmām.

"Muzikālās bankas" uzvarētāji tiks paziņoti 28.janvārī īsi pēc plkst.21 "Latvijas Radio 2" un LTV1 tiešraidē no Daugavpils Olimpiskā centra.

Balsot iespējams mājaslapā "muzikalabanka.lv". Balsot var reizi dienā.

Fināla balsojumā iekļuvusi Aminta ar dziesmu "Afrodīte", "ArtifexLV" un Intars Busulis ar kompozīciju "Atpakaļ", Dons un Rolands Če ar dziesmu "Brīnišķīga diena", grupa "Laika upe" ar "Cauri puķēm", grupa "Prāta vētra" un Asnate Rancāne ar dziesmu "Gads bez kalendāra", Ivo Fomins un dziedātāja Tipa ar dziesmu "Ielai pāri", kā arī Mesa ar darbu "Ko vairāk man vajag".

Tāpat balsojumā iekļuvusi Aminatas un Būū kompozīcija "Kur saule", Katō ar dziesmu "Laika mašīna", grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Laternas", grupa "Līvi" ar dziesmu "Latvietis", "Citi zēni" ar dziesmu "Lieka štuka", grupas "Bermundu divstūris" un "Auļi" kopdarbs "Līgava", dziedātāja Marta un viņas kompozīcija "Mīlestības kontrabanda", kā arī "Tautumeitas" un Renāra Kaupera kopdarbs "Muoseņa".

Līdztekus balsot iespējams arī par AnnaKrista un Edavārdi dziesmu "Par tevi", "ZeBrene" un "Sudden Lights" dziesmu "Pasaule trīc", Shipsea dziesmu "Pie upes", "The Sound Poets" dziesmu "Pie vienas uguns", Mika Dukura un Veiv dziesmu "Sarunāsim parunāt", dziedātājas Dionas darbu "Sīknauda", Dona dziesmu "Tavs pieskāriens", "Labvēlīgā tipa" dziesmu "Tukšu tačku", Raum dziesmu "Turbulence" un Dārtas Stepanovas dziesmu "Zelta važas".

Fināla dziesmas vērtēs arī neatkarīga un profesionāla žūrija, kurā piedalās operdziedātāja Sonora Vaice, pianists Andrejs Osokins, diriģents Jurģis Cābulis, dziedātāja un vokālā pedagoģe Beāte Zviedre, grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" mūziķis Māris Žigats, mūziķis un komponists Aigars Voitišķis, komponiste un grupas "Latvian Voices" dziedātāja Laura Jēkabsone, komponists un producents Edgars Vilcāns, Latvijas Nacionālā teātra dziedošais aktieris Raimonds Celms, kā arī kultūras redaktors un mūzikas apskatnieks Kaspars Zaviļeiskis.

"Muzikālā banka" ir "Latvijas Radio 2" rīkota aptauja, kurā ik gadu klausītāji nosaka vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. Šogad "Muzikālā banka" notiks 23.reizi.

Pankratovam nosaka 5000 eiro drošības naudu atbrīvošanai no apcietinājuma

Prokuratūra bijušajam Rīgas domes deputātam Ruslanam Pankratovam noteikusi 5000 eiro drošības naudu atbrīvošanai no apcietinājuma, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Bijušā domnieka advokāte Imma Jansone aģentūrai LETA komentārus par drošī...

Līdaka pieļauj nosacījumu maiņu valodas pārbaudēm Krievijas pilsoņiem

"Manā rīcībā ir informācija, ka Valsts izglītības satura centrs (VISC) paredz lielas problēmas ar kapacitāti, jo tie ir 20 000 cilvēku, kuriem līdz 1.septembrim būtu jāsaņem valsts valodas prasmes apliecinājumu," TV24 raidījumam "Ziņu TOP" norāda 14. S...

Pret 5000 eiro drošības naudu no apcietinājuma varētu atbrīvot Pankratovu
Nacionālā naida kurināšanā apsūdzētu bijušo Rīgas domnieku Ruslanu Pankratovu varētu atbrīvot no apcietinājuma apmaiņā pret 5000 eiro lielu drošības naudu, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija.


Komentāri