lv
S5dPDMVNqLnUDoImAOhxsOZltYmWcKz1G6d8wt7k
935585

Foto: Zagļu pilnībā apskrūvēts BMW sludinājumā atgriežas kā bonbonga

Foto: Zagļu pilnībā apskrūvēts BMW sludinājumā atgriežas kā bonbonga
"Jauna auto stāvoklis, pilnākā komplektācija," rakstīts 2015. gada izlaiduma "BMW M550d" pārdošanas sludinājumā par nepilniem 25 tūkstošiem eiro. Tomēr, pārbaudot automobiļa vēsturi pēc šasijas numura, atklājas, ka šis sportiskais vācu universālis pirms diviem gadiem Latvijā bija pamatīgi cietis no vandaļiem, kuri nodarījuši līdz pat 30 tūkstošu eiro zaudējumus.
Muitnieki atklāj 110 000 kontrabandas cigarešu kravas vilcienā
Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot kravas vilciena kontroli uz Latvijas–Baltkrievijas robežas, novērsa 110 000 cigarešu kontrabandu, informēja VID.
Džokovičam vakcinācijas statusa dēļ būs liegta dalība Indianvelsas un Maiami tenisa turnīros
Serbijas tenisistam Novakam Džokovičam (ATP 5.) nāksies izlaist Indianvelsas un Maiami turnīrus, jo ASV atkal tika ieviesti ar Covid-19 pandēmiju saistīti ierobežojumi, kas paredz, ka iebraucējiem valstī, kuri nav ASV pilsoņi, jābūt vakcinētiem pret Co...
Krievijā miris Jeļcina pretinieks Ruslans Hasbulatovs
80 gadu vecumā miris bijušais Krievijas parlamenta priekšsēdētājs Ruslans Hasbulatovs, kuram bija liela loma 1993. gada notikumos, kad toreizējais Krievijas prezidents Boriss Jeļcins pavēlēja ar tankiem apšaudīt Krievijas parlamenta ēku.


Komentāri