lv
74dZY8SmOCeBeBCK2KuaIL5tucMkDwPKpYdiGTp5
934944

Ronaldu, par spīti arābu miljoniem, nav turīgākais futbolists pasaulē

Ronaldu, par spīti arābu miljoniem, nav turīgākais futbolists pasaulē
Nauda dara savu – nespējot izraisīt par sevi interesi cienījamos Eiropas futbola klubos, norietā esošā portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu pirms dažām dienām parūpējās par negaidītu pāreju uz Saūda Arābijas vienību "Al Nassr". Līguma summa prātam grūti aptverama – 200 miljoni eiro gadā. Tomēr par spīti šādai bagātībai, Ronaldu nav turīgākais futbolists pasaulē.
ASV spēku klātbūtne Rumānijā, netālu no Ukrainas, ir brīdinājums Maskavai
Rumānijā šobrīd ir izvietoti ASV 101.gaisa desanta divīzijas karavīri. Tā ir pirmā reize, kopš Otrā pasaules kara, kad Eiropā tiek izvietota šī divīzija. Ar savu klātbūtni NATO dalībvalsts karavīri Rumānijā tagad ir tuvāk karam Ukrainā nekā jebkura cit...
Dombrovskis: Svarīgi ir nesākt pāragri mazināt sankcijas pret Krieviju
Eiropas Savienībai (ES) ir svarīgi sankcijas pret Krieviju noturēt tik ilgi, cik tas ir nepieciešams, un nesākt tās pāragri kādā veidā mazināt, intervijā aģentūrai LETA uzsvēra Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks Valdis Dombrovskis.
Iznāks Animācijas brigādes pilnmetrāžas filma Lielais Indriķis (+VIDEO)

Februārī pirmizrādi piedzīvos jaunā filmu studijas "Animācijas brigāde" pilnmetrāžas leļļu animācijas filma "Lielais Indriķis", informēja kinolentes veidotāju pārstāve Katriona Luīze Rožlapa.

Filmas garums būs 75 minūtes. Tās tapšanā izveidotas aptuveni...



Komentāri