lv
nE3GXP0gqdyfAwhDNfOwQ2a5tAFmc3ybty9wktok
931132

Deputāti jaunnedēļ spriedīs par augstākās izglītības finansējumu turpmākiem četriem gadiem

Deputāti jaunnedēļ spriedīs par augstākās izglītības finansējumu turpmākiem četriem gadiem

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Augstākās izglītības, zinātnes un cilvēkkapitāla apakškomisijā jaunnedēļ paredzēts spriest par augstākās izglītības finansējumu turpmākiem četriem gadiem.

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) pārstāvji apakškomisijas sēdē gan vēstīs ne vien par minēto jautājumu, bet stāstīs arī par Liepājas Universitātes iespējamo reorganizācijas plānu. Šis temats šonedēļ izsaucis satraukumu nozarē, augstskolai saskatot iespējamas nelikumības un labas pārvaldības neievērošanu izglītības iestādes konsolidācijas procesā.

Uz sēdi aicināti IZM, Augstākās izglītības padomes, Rektoru padomes, Latvijas Studentu apvienības, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības un citu organizāciju pārstāvji un eksperti.

Apakškomisijas sēde paredzēta 10.janvārī plkst.14 daļēji attālināti.

Miris Krievijas PFSR Augstākās padomes pēdējais priekšsēdētājs Hasbulatovs

No dzīves 80 gadu vecumā otrdien aizgājis Padomju Savienības un Krievijas politiskais darbinieks, pēdējais Krievijas Padomju Federatīvās Sociālistiskās Republikas (KPFSR) Augstākās padomes priekšsēdētājs Ruslans Hasbulatovs, pavēstīja politiķa radiniek...

Krievija 89 savu karavīru nāvē uzbrukumā Makijivkai vaino telefonu izmantošanu
Ukrainas raķetes triecienā Krievijas okupētajā Doneckas piepilsētā Makijivkā nogalināto Krievijas karavīru skaits ir pieaudzis līdz 89, otrdien paziņoja Krievijas Aizsardzības ministrija.
Vienotās tiesu ekspertīžu iestādes izveidi bremzē iestāžu motivācija, pauž VK
Sekmīgu vienotās tiesu ekspertīžu iestādes izveidi apdraud resorisms un nepietiekama reformas uzraudzība, portālam "Delfi" pauda Valsts kontrolē (VK).


Komentāri