lv
dSJeWNC1CUMMfK1Ua2ixYSoTPEhWTIxC7ZSYVZla
926623

Alnis Bāliņš: Jaunajā gadā vēlu Latvijai sakārtotu enerģētikas stratēģiju

Alnis Bāliņš: Jaunajā gadā vēlu Latvijai sakārtotu enerģētikas stratēģiju
Latvijas enerģētikas tirgum 2022. gads bijis īpaši smags un izaicinošs — viss, kas notiek globālajā tirgū, reflektējas arī pie mums, un jo īpaši spēcīgi, kamēr mūsu ģenerējošo jaudu iztrūkums mērāms 30 %. Līdz šim vēl nepieredzētā gāzes cenu kāpuma radītā krīze ir devusi sen nepieciešamo uzrāvienu diskusijām par atjaunīgās enerģijas ģenerējošo spēku, saules paneļu un vēja turbīnu, nepieciešamību Latvijā.
Izglītības ministres Čakšas biroju vadīs Twino bijusī vadītāja

Izglītības un zinātnes ministres Andas Čakšas (JV) biroju vadīs finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmuma "Twino" bijusī izpilddirektore un valdes priekšsēdētāja Karīna Caunīte-Orupe, informē Izglītības un zinātnes ministrija.

Par ministres palīgu apstiprināts R...

Mūrniece: Spānijas karavīru un "Nasams" sistēmu atrašanās Latvijā ir skaidrs signāls par valsts aizsargāšanu
Rīga, 3.janv., LETA. Spānijas karavīru un "Nasams" pretgaisa aizsardzības sistēmu atrašanās Latvijā ir skaidrs signāls, ka valsts tiks aizsargāta, tiekoties ar Spānijas vēstnieku Latvijā Manuelu Alhamu Orenesu norādījusi aizsardzības ministre Ināra Mūr...
Pekina nosoda ārvalstu prasības pēc Covid-19 testiem ieceļotājiem no Ķīnas

Pekina otrdien nosodījusi ārvalstu prasības pēc Covid-19 testiem ieceļotājiem no Ķīnas, brīdinot par iespējamie pretpasākumiem.

Aptuveni desmit valstis, tai skaitā ASV, Kanāda, Francija un Japāna nolēmušas pieprasīt negatīvus Covid-19 testus ceļotājiem ...



Komentāri