lv
s4pjeAtReXTRXEGkiI04kDxtObCR4xM2QOo3tDiJ
925374

Tesla pērn piegādājis rekordlielu elektromobiļu skaitu

Tesla pērn piegādājis rekordlielu elektromobiļu skaitu

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pirmdien paziņoja, ka pērn piegādājis 1,31 miljonu elektrisko automašīnu, kas ir visu laiku augstākais līmenis kompānijas vēsturē.

Piegādāto elektromobiļu skaits pērn palielinājies par 40%, taču šis kāpums bijis mazāks gan par uzņēmuma, gan analītiķu izteiktajām prognozēm.

"Tesla" noteikusi ilgtermiņa mērķi automašīnu piegādes ik gadu vidēji palielināt par 50%.

Uzņēmums pirmdien skaidroja, ka ražošanas apjomu pērn negatīvi ietekmējuši ar koronavīrusa pandēmiju un piegāžu tīklu problēmām saistīti izaicinājumi.

Apbalvoti ilggadīgie Ķekavas novada kultūras darbinieki

Ķekavas novada pašvaldība decembrī ar godarakstiem un pateicībām apbalvojusi ilggadīgos novada kultūras darbiniekus, informē pašvaldība.

Ķekavas novada pašvaldība decembrī apbalvojusi ilggadīgos novada kultūras darbiniekus, informē pašvaldība.

Visilgāk ...

Prasīs IUB un VARAM viedokli par viena atkritumu apsaimniekotāja ieviešanu visā Ķekavas novadā
Rīga, 3.janv., LETA. Ķekavas novada dome domā prasīt Iepirkumu uzraudzības biroja un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas viedokli par viena atkritumu apsaimniekotāja ieviešanu Ķekavas novadā, informē Ķekavas domes deputāts Andis Vīt...
Vācija vēstulē noraida Polijas reparāciju prasības
Polijas Ārlietu ministrija saņēmusi Vācijas valdības vēstuli, kurā tā noraida Varšavas reparāciju prasības par Otrajā pasaules karā nodarītajiem zaudējumiem, teikts ministrijas paziņojumā.


Komentāri