lv
3FQa8yfxB9QPX0EInSEKNgUPOen084Tut4wLMjQZ
923444

Esiet mierīgi, tie ir mūsējiet! Šovakar virs Rīgas lidojumu veiks iznīcinātāji

Esiet mierīgi, tie ir mūsējiet! Šovakar virs Rīgas lidojumu veiks iznīcinātāji

Šovakar virs Rīgas notiks plānots sabiedroto iznīcinātāju zemais mācību lidojums, informē Nacionālajos bruņotajos spēkos (NBS).

Bruņotie spēki aicina rīdziniekus izturēties ar sapratni.

NBS jau iepriekš norādījuši, ka Latvijas gaisa telpā militāro gaisa kuģu lidojumi notiek normatīvajos aktos noteiktajā augstumā un ātrumā, līdz ar to radītais troksnis ir īslaicīgs un nenodara kaitējumu cilvēkam un īpašumam.

Turpinoties upju plūdiem, iedzīvotājiem jābūt piesardzīgiem

Atkušņa un lietus dēļ upēs turpināsies noteces palielināšanās un ūdenslīmeņa kāpums, tādēļ Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem.

Ministrija arī aicina iedzīvotājus, kuriem pieder īpašumi netāl...

Paslēpt, bet varbūt izcelt? Risinājumi, kā sadzīvot ar vecajiem radiatoriem
Viss vecais mūsdienās atkal nāk modē. Nu sasitam plaukstas par bēniņos atrasto vecmāmiņas noputējušo kumodi, kas reiz šķitusi nevajadzīga, ejam pērļu medībās uz lietoto mēbeļu bodītēm un krāmu tirdziņiem, lai atrastu kādu retro skapi vai radioaparātu, ...
Ukraina veiks triecienus iebrucēju pozīcijām visā okupētajā teritorijā, ziņo Kijiva
Ukraina veiks triecienus krievu iebrucēju pozīcijām visā okupētajā teritorijā, intervijā ziņu aģentūrai "Ukrinform" apliecināja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Andrijs Čerņaks.


Komentāri