lv
zaUzIM0Zycby1ASA5I9chnnyk6kb5hX5kq6tEXUc
920893

Šēra visus sveic Jaunajā gadā ar pakārtu Putina foto

Šēra visus sveic Jaunajā gadā ar pakārtu Putina foto

Amerikāņu dziedātāja Šēra savā twiter kontā publicējusi fotogrāfiju ar īpašu eglītes rotājumu – pakārtu Krievijas tirānu Vladimiru Putinu.

Protams, sākumā māksliniece twiterī apsveica savus fanus Jaunajā gadā, novēlot visiem laimi, bet pēc tam publicēja fotogrāfiju, kurā redzama Ziemassvētku eglīte ar rotaļlietu pakārta Putina formā, kas rokās tur Krievijas un Padomju Savienības karogus.

"Labi, mēs varam izdarīt izņēmumu dažiem. Mēs varam izdarīt daudz izņēmumu," rakstīja Šēra, atsaucoties uz "laimi visiem" Jaunajā gadā.

Eglītē pakārtā Putina fotogrāfija jau krietnu laiku klejo sociālajos tīklos. Arī Šēra to izmantojusi, parādot, ka viņa neatbalsta karu Ukrainā. Protams, dziedātājas fani par šo soli ir sajūsmā!

Vai darba devēji ir gatavi palīdzēt darbiniekiem mazināt energokrīzes sekas?

Lai novērtētu darba devēju gatavību sniegt atbalstu darbiniekiem energokrīzes mazināšanai, Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) kopā ar "McCANN Rīga" sāk aptauju, kuras nolūks ir noskaidrot, cik lielā mērā organizācijas saskaras ar darbinieku gai...

Divus gadus pēc sievietes nāves mājdzemdībās tiesai nodod lietu vecmāšu apsūdzībā par nolaidību
2022. gada nogalē Rietumzemgales prokuratūras prokurore tiesai nosūtīja krimināllietu, kurā divas personas – vecmātes – apsūdzētas par to, ka viņas, būdamas ārstniecības personas, nolaidīgi pildīja savus profesionālos pienākumus, kas bija par iemeslu c...
Krievijas raķete iznīcina Ukrainas hokeja čempionu HC «Donbass» mājas arēnu
Krievijas okupantu armijas raidītas raķetes izraisīts sprādziens un ugunsgrēks Družkivkas pilsētā Doneckas apgabalā iznīcinājis hokeja kluba "Donbass" arēnu, otrdien informēja astoņkārtējā Ukrainas čempionvienība.


Komentāri