lv
OsAeI8avTWdRnjS4TeMZtrJLlToMNxYWXDnCir3p
920255

Dzērājšoferiem pārsvarā konfiscēti veci spēkrati

Dzērājšoferiem pārsvarā konfiscēti veci spēkrati

Kopš bargākām sankcijām par braukšanu dzērumā pārkāpējiem pārsvarā konfiscētas pavecas automašīnas.

Līdz šim Nodrošinājuma valsts aģentūras stāvlaukumos nogādātas 14 automašīnas, par kuru konfiskāciju ir stājies spēkā lēmums. Divas automašīnas ražotas pagājušā gadsimta 90.gadu beigās, desmit auto ražoti laikā no 2000.gada līdz 2006.gadam, bet pārējās - 2008. un 2011.gadā.

Lielākā daļa pārkāpumā pieķerto ir vīrieši vecumā no 22 līdz 71 gadam. Divas pārkāpējas ir sievietes.

Kopš Ziemassvētku brīvdienām stāvlaukumā ir nonākušas vēl 37 automašīnas, bet par šiem auto vēl aģentūra nevarot sniegt precīzu informāciju, jo nav saņemts lēmums par to, vai tiks piemērota transportlīdzekļa konfiskācija, vai auto tiks atdoti īpašniekam.

Ja pieķertais dzērājšoferis pats nav automašīnas īpašnieks, tad auto tiek atdots īpašniekam, bet vainīgajam autovadītājam jāsamaksā auto vērtība.

Ja Valsts policija lems, ka tiek piemērota konfiskācija, tad lieta tālāk tiks nodota Valsts ieņēmumu dienestam un auto tikmēr atradīsies kādā no aģentūras stāvlaukumiem, norādīja aģentūras pārstāve Vendija Pikše-Kučma.

Ukrainas armija pie Hersonas atbrīvojusi Lielo Potjomkina salu

Pirmdienas vakarā kļuvis zināms, ka Ukrainas armija atbrīvojusi Lielo Potjomkina salu, kas atrodas starp Dņepras labo un kreiso krastu pie Hersonas.

Tīmekļa izdevumu "Ukrainska Pravda" par to informējis avots armijā. Arī Augstākās Radas deputāta Oleksij...

ASV ieradušies simtiem nelegālo imigrantu

ASV salās Floridas šaurumā pēdējo pāris dienu laikā ieradušies vismaz 500 nelegālie imigranti, un vietējais šerifa birojs situāciju atzinis par kritisku.

Migrācijas vilni izraisījusi ekonomiskās situācijas pasliktināšanās Kubā, kur strauji augusi inflāc...

Saeimas deputāts Lauris Lizbovskis deklarējis 12 352 eiro parādsaistības

Saeimas deputāts Laura Lizbovska (AS) parādsaistības ir 12 352 eiro, liecina informācija viņa iesniegtajā valsts amatpersonas deklarācijā, sākot darbu parlamentā.

Deputāts ir deklarējis viņa īpašumā esošu dzīvokli Rīgā.

Tāpat viņam pieder 2000.gadā izla...



Komentāri