lv
wTaGZK0t6Z0cq1uW1UOJLqpWWWnE7YdItenQdsNf
918973

Plūdu dēļ iespējama autobusu kavēšanās

Plūdu dēļ iespējama autobusu kavēšanās

Plūdu dēļ šodien iespējama neliela reisu kavēšanās reģionālo autobusu maršrutos Ādažu novadā.

Kavēšanās iespējama autobusiem maršrutos Rīga-Ādaži-Kadaga un Rīga-Ādaži-Podnieki-Garkalne,.

Vienlaikus VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) atgādina, ka atkušņa un lietus izraisīto plūdu dēļ satiksmei slēgts valsts vietējais autoceļš Baltezers-Āņi-Lapmeži (V50) posmā no krustojuma ar Kanāla ielu līdz krustojumam ar autoceļu Garklane-Ošlauki (V49).

Apbraukšana ir iespējama pa Tallinas šoseju (A1), Vidzemes šoseju (A2) un neapplūdušo autoceļa Baltezers-Āņi-Lapmeži (V50) posmu.

LVC aicina autovadītājus par izskalojumiem un applūdušiem autoceļu posmiem valsts ceļu tīklā, kā arī citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem informēt LVC.

Norauj jumtu! Cavaliers aizsargs Mičels gūst 71 punktu NBA spēlē (+VIDEO)

Klīvlendas "Cavaliers" aizsargs Donovans Mičels pirmdien guva 71 punktu Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot savai vienībai svinēt uzvaru pār Čikāgas "Bulls" komandu.

Mičela rezultativitāte palīdzēja "Cavaliers" sa...

Krievijas informācijas telpā saasinās kritika pret okupantu bruņoto spēku darbību, vēsta domnīca
Ukrainas veiksmīgi veiktais trieciens, izmantojot artilērijas sistēmu HIMARS, pret okupantu bāzi Doneckas apgabala Makijivkā, Krievijas informācijas telpā izraisīja būtisku kritiku, kas bija vērsta pret Krievijas militāro vadību, vēsta ASV bāzētā domnī...
Kims atlaiž otru ietekmīgāko Ziemeļkorejas militārpersonu
Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns ir atlaidis valsts otro ietekmīgāko militārpersonu, ziņo totalitārās valsts mediji, uz kuru publicēto informāciju atsaucas "Sky News".


Komentāri