lv
tuUtyJmEMVPCezxirR2tIpwMNV3WDpRMFE13jYT0
918332

Krievijā iecerēts bankās parādniekiem izsniegt mobilizācijas pavēstes

Krievijā iecerēts bankās parādniekiem izsniegt mobilizācijas pavēstes

Krievijā, kur saskaņā ar Ukrainas izlūkdienesta datiem drīz sāksies jauns mobilizācijas vilnis, ir iecerēts mobilizācijas pavēstes izsniegt arī bankās, lietotnē "Telegram" pavēstīja brīvprātīgo projekts "InformNapalm".

"InformNapalm" vēstīja, ka šādu "ģeniālu Jaungada shēmu" šim gadam ierosinājusi Krievijas Centrālā banka.

"Krievijas Centrālās bankas vadītāja Elvīra Nabiuļļina izsūtīja bankām vēstules ar prasību 2023.gada janvārī uzaicināt parādniekus un izsniegt mobilizācijas pavēstes, ierosināt parakstīt kontraktu dienestam Krievijas Bruņotajos spēkos," teikts "InformNapalm" paziņojumā.

Ja parādnieks atteiksies parakstīt kontraktu, tad ir ierosināts izsaukt policiju un fiksēt notiekošo videoierakstā.

"Tādējādi, ja parādnieks tiks ievainots, tad samaksās parādu no ievainojuma naudas, bet par kritušo parādu samaksās viņa tuvinieki no "zārka naudas". Jebkurā variantā ieguvējas būs bankas, bet ne "bez vēsts pazudušais"," piebilda "InformNapalm".

Saskaņā ar Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītāja Kirilo Budanova sniegtām ziņām, Krievija 5.janvārī varētu paziņot par jaunas mobilizācijas veikšanu.

Andris Veselovskis: Fašisma slimība
Vikipēdija: "Itāļu vārds fascismo ("fašisms") ir atvasinājums no latīņu vārda fascio – "saišķis, fascija", kurš savukārt radies no latīņu vārda fasces. Fasces simbolizē spēku caur vienotību: viens zars/nūja ir viegli salaužams, savukārt saišķis ir grūt...
Liepājas Simfoniskais orķestris pirmatskaņos Ilonas Breģes Ceturto simfoniju
Liepājas Simfoniskais orķestris 27. janvārī pulksten 19.00 koncertzālē "Lielais dzintars" pirmatskaņos Ilonas Breģes Ceturto simfoniju. Orķestra galvenā diriģenta Gunta Kuzmas vadībā klausītāji varēs baudīt arī Ludviga van Bēthovena Vijolkoncertu ar Se...
Ādažos pēc privātmāju teritorijas applūšanas sākta iedzīvotāju evakuācija
Ādažos, ceļoties ūdens līmenim Gaujas upē, applūdusi privātmāju teritorija, tāpēc sākta iedzīvotāju evakuācija, apstiprināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).


Komentāri