lv
koehTbiRTKYGtIofGVDmfzww5n9pRx8EUTJliqtI
916404

NHL Winter Classic - Bļugeram 2 soda minūtes un Penguins zaudē (+VIDEO)

NHL Winter Classic - Bļugeram 2 soda minūtes un Penguins zaudē (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) "Winter Classic" mačā viņa pārstāvētās Pitsburgas "Penguins" komandas zaudējumā izbraukumā nopelnīja divas soda minūtes.

Pitsburgas "Penguins" piekāpās Bostonas "Bruins" ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:2).

Tas Pitsburgas komandai bija piektais zaudējums pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 35 sekundes, no kurām minūti un 15 sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, pa reizei pārtvēra ripu un to zaudēja, kā arī nopelnīja divas soda minūtes, kuras beidzās bez zaudētiem vārtiem.

29.minūtē viesus vadībā izvirzīja Kasperi Kapanens, uz ko mājinieki atbildēja ar diviem Džeika Debraska precīziem metieniem trešajā trešdaļā.

"Penguins" ar 44 punktiem 37 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Bruins" ar 62 punktiem ir līgas līdere.

Nākamo spēli Pitsburgas komanda aizvadīs ceturtdien izbraukumā ar Vegasas "Golden Knights".

Dončičs un Porziņģis atkal kopā - abi atzīti par nedēļas zvaigznēm

Bijušie komandasbiedri Dalasas "Mavericks" vienībā slovēnis Luka Dončičs un šobrīd Vašingtonas "Wizards" pārstāvošais latvietis Kristaps Porziņģis atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) nedēļas labākajiem spēlētājiem.

"Wizards" komandas cent...

Taurenītis aiz dzelzs priekškara. Latviete Ariadna pret čeku un padomju varu
Viss sākas ar milzīgo, 1999. gadā izdoto krājumu "No NKVD līdz KGB. Politiskās prāvas Latvijā: 1940–1986". Tajā ir apkopotas visas Latvijas arhīvos atrodamās čekas ierosinātās krimināllietas pret Latvijas iedzīvotājiem. Šajā grāmatā es meklēju lietu pa...
Energoapgādē šogad Eiropā vēl varētu būt pietiekami nopietnas problēmas, prognozē Dombrovskis
Energoapgādē Eiropā Savienībā (ES) šogad varētu būt vēl pietiekami nopietnas problēmas, uzsvēra Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks Valdis Dombrovskis.


Komentāri