lv
9LSDJsQUfHGWITG07vqPQxTRrYQ5D6E1jPczCkNc
915772

Bertāns neizmanto iespēju no tālienes, 39 punktus samet Dončičs (+VIDEO)

Bertāns neizmanto iespēju no tālienes, 39 punktus samet Dončičs (+VIDEO)

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dāvis Bertāns un Dalasas “Mavericks” ar rezultātu 111:106 pārspēja Hjūstonas “Rockets”, svinot septīto uzvaru pēc kārtas.

Bertāns laukumā pavadīja četras minūtes un 46 sekundes, kuru laikā ar punktiem neizcēlās (3.p. 0/1). Latvietim viena atlēkusī bumba, viena personiskā piezīme, kā arī negatīvs +/- rādītājs -11.

Rezultatīvākais “Mavericks” rindās kā ierasts bija Luka Dončičs, kurš izcēlās ar 39 punktiem, realizējot 18 no 22 soda metieniem, 12 bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr pa 21 punktu sameta centrs Kristians Vuds, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas, kā arī Tims Hārdavejs juniors, kuram pieci realizēti trīspunktu metieni.

Zaudētājiem 25 punkti, sešas bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles Kevina Portera rēķinā, bet 29 punkti un piecas atlēkušās bumbas Džeilenam Grīnam. Vēl ar 19 punktiem palīdzēja pieredzējušais Ēriks Gordons.

Gaisa temperatūra naktī Latvijā sasniegusi +10 grādus
Rīga, 3.janv., LETA. Naktī uz otrdienu gaisa temperatūra valsts lielākajā daļā paaugstinājās līdz +6..+10 grādiem, pārspējot siltuma rekordus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Rīga, 3.janv., LETA. Naktī ...

Otrdien gaidāms brāzmains vējš, lietus un sniegs
Rīga, 3.janv., LETA. Otrdien Vidzemē un Latgalē gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 19 metriem sekundē, Kurzemē un Zemgalē tās būs nedaudz mazākas, prognozē sinoptiķi.

Rīga, 3.janv., LETA. Otrdien Vidzemē un Latgalē gaidām...

"Sadales tīkls": Uzņēmuma galvenais uzdevums arī šogad būs tīkla attīstība un stiprināšana
Rīga, 3.janv., LETA. AS "Sadales tīkls" galvenais uzdevums šogad un arī turpmāk saglabāsies elektroenerģijas sadales tīkla attīstība un stiprināšana, aģentūrai LETA norādīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Sandis Jansons.

Rīga, 3.janv., LETA. AS...



Komentāri