lv
nK7EOT08axxRaDLpOBFVnD30NRQupBK1H10rf4G7
912572

Skolotāji var sāk elektronisko izmēģinājuma eksāmenu vērtēšanas procesu

Skolotāji var sāk elektronisko izmēģinājuma eksāmenu vērtēšanas procesu
Rīga, 3.janv., LETA. No šodienas skolotāji var sākt elektronisko izmēģinājuma eksāmenu vērtēšanas procesu, aģentūru LETA informēja Valsts izglītības satura centrā (VISC).

Rīga, 3.janv., LETA. No šodienas skolotāji var sākt elektronisko izmēģinājuma eksāmenu vērtēšanas procesu, aģentūru LETA informēja Valsts izglītības satura centrā (VISC).

Joprojām tiek turpināts darbs pie Valsts pārbaudījumu informācijas sistēmas pilnveidošanas un uzlabošanas, lai šī mācību gada noslēgumā būtu iespēja kārtot atsevišķus augstākā līmeņa eksāmenus tiešsaistē.

Nākamie izmēģinājuma eksāmeni paredzēti februārī, kad skolēniem būs iespēja izmēģināt tos eksāmenus, kas šajā mācību gadā būs jākārto tiešsaistē.

Jau ziņots, ka Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar VISC ekspertiem un sistēmas izstrādātāju AS "Rix Technologies" šobrīd seko izmēģinājuma eksāmena norisei, lai pārliecinātos, ka testēšanas otrais posms - eksāmenu uzdevumu izpilde norit veiksmīgi. Tās galvenais mērķis ir testēt sistēmas darbības kvalitāti attiecībā uz uzdevumu izpildi.

Izmēģinājuma eksāmens dod iespēju arī pedagogiem un skolēniem iepazīties ar eksāmenu procesa norisi, kā arī sistēmas izstrādātāji var novērst konstatētās problēmas un atbalstīt skolas veiksmīgākai sistēmas ieviešanai.

Rīgas brīvosta izsolīs nomas tiesības uz īpašumu Krievu salā
Rīga, 3.janv., LETA. Rīgas brīvostas pārvalde šodien izsolīs nomas tiesības uz asfaltēta stāvlaukuma daļu Zilajā ielā, Krievu salā, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Rīga, 3.janv., LETA. Rīgas brīvostas pārvalde šodie...

Māris Zanders: Turpinām dzīvot ar vismaz 18 gadsimtus senām problēmām
Gadu mijas periodā informatīvajā telpā var novērot dažādu "topu" uzplaukumu, tostarp žanrā "lasītākās ziņas aizvadītajā gadā". Man pašam vienmēr rodas jautājums: vai "lasītākā" ziņa ir arī par "svarīgāko" notikumu? Un, pat ja apkopojuma autors savu pro...
Taurenītis aiz dzelzs priekškara. Latviete Ariadna pret čeku un padomju varu
Viss sākas ar milzīgo, 1999. gadā izdoto krājumu "No NKVD līdz KGB. Politiskās prāvas Latvijā: 1940–1986". Tajā ir apkopotas visas Latvijas arhīvos atrodamās čekas ierosinātās krimināllietas pret Latvijas iedzīvotājiem. Šajā grāmatā es meklēju lietu pa...


Komentāri