lv
A3n6A2gVAMyk37irDg5CvFAJ7zwmcTsnCOASCDXv
91165

Mazais tango un lielā dzīvē. Saruna ar komponistu Arturu Maskatu

Mazais tango un lielā dzīvē. Saruna ar komponistu Arturu Maskatu
Komponistam Arturam Maskatam šī gada rudens sanācis ražīgs – divi pirmatskaņojumi, autorvakars "Lielajā dzintarā", piedalīšanās filmas "Dzīves tango" tapšanā, kā arī rosīšanās Andreja Žagara Kultūras atbalsta un attīstības fondā. Par savu draugu Andreju Žagaru raidījumā "Kultūrdeva" komponists atklāj: "Andrejs varēja aizraut un iededzināt un galvenais, ko viņš vēl prata, viņš prata padarīt savu varbūt reizēm neprātīgu, pilnīgi traku ideju par visu kopīgu ideju un visus vest uz šīs idejas piepildījumu."
No šodienas būs satiksmes ierobežojumi Pļaviņu HES tunelī

No šodienas būs satiksmes ierobežojumi Pļaviņu hidroelektrostacijas (HES) tunelī, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Lai nodrošinātu nepārtrauktu apgaismojuma kvalitāti un efektivitāti Pļaviņu HES tunelī, tajā notiek apgaismojuma maiņa, ...

Latvijā vēlas izveidot vienmērīgi izvietotu speciālās izglītības iestāžu tīklu

Izglītības ministrija (IZM) šodien iepazīstinās valdību ar informatīvo ziņojumu "Par speciālās izglītības iestāžu tīkla izvērtējumu".

IZM vēlas veikt izmaiņas speciālās izglītības iestāžu tīklā, lai šīs iestādes Latvijas teritorijā būtu vienmērīgi izvie...

Satversmes tiesa turpinās vērtēt normas par partiju finansēšanu

Satversmes tiesa (ST) šodien plkst.10 turpinās skatīt lietu par normām, kuras nosaka valsts finansējuma apjomu par katru iegūto balsi, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Reģionālās partija "Mēs - Talsiem un novadam" ST prasībā pret Saeimu apstrīd Politisk...



Komentāri