lv
XEg3aabFXHOU6Jk1JVgrmKoErWg24E6pvLDD9NtI
905537

TV3 Mini jauna multene – Šerloks Jaks, zvēru detektīvs

TV3 Mini jauna multene – Šerloks Jaks, zvēru detektīvs

2. janvāra katru darbdienu plkst. 9.10 TV3 Mini mazos skatītājus priecēs jauma multfilma. Šerloks Jaks ir ne vien zoodārza vadītājs, bet arī tā detektīvs. Tiklīdz tiek pastrādāts noziegums, viņš kopā ar savu jauno palīdzi Hermioni sāk izmeklēšanu, infoemē TV3.

Atšķirībā no slavenākā pieaugušo pasaules detektīva Šerloka Holmsa, viņš ir savvaļas jaks un viņam nepavisam nepadodas dūdu spēle. Reiz viņš mācījās budistu klosterī, kuru vadīja sens grifs vārdā Tīrības Bumba.

Bet Hermione ir sermulis, Jaka mācekle, kura palīdz viņam atrast pavedienus, aizdomās turamos un pierādījumus. Viņai nepatīk dūdas, it īpaši, ja tās spēlē Jaks, un dažreiz viņai izdodas atrod vainīgo pirms Jaka.

Zemessargu skaits Latvijā strauji tuvojas 10 tūkstošu atzīmei

Zemessargu kopskaits Latvijā pēc šā gada vērienīgā iedzīvotāju pieplūduma dienestā pietuvojies zīmīgajai 10 tūkstošu atzīmei, liecina jaunākie dati par Zemessardzes štāba apkopotie dati par personālsastāvu.

Decembra sākumā Zemessardzē dienēja kopumā 979...

Naktī Latvijā gaidāmi siltuma rekordi un ievērojami pastiprināsies vējš

Naktī uz otrdienu gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +5..+9 grādiem, daudzviet pārspējot 2.janvāra rekordu, vietām tiks labots arī 3.janvāra siltuma rekords, prognozē sinoptiķi.

Otrdienas rītā temperatūra pazemināsies, dienā gaiss atdzisīs lī...

Rīdziniekus visvairāk satrauc augošās cenas un dzīvošanas izmaksas

Rīdziniekus visvairāk satrauc augošās cenas un dzīvošanas izmaksas, liecina pētījumu kompānijas "Latvijas fakti" augustā un septembrī veiktā rīdzinieku aptauja.

69% aptaujāto rīdzinieku norādījuši, ka viņu satrauc augošās cenas, inflācija un dzīvošanas ...



Komentāri