lv
k19p7tiGj5D4BHvImc1qg1XQ3oZOZKlUWAIboy5W
904885

Ukrainas triecienā Makijivkā varētu būt nogalināti simtiem Krievijas mobilizēto

Ukrainas triecienā Makijivkā varētu būt nogalināti simtiem Krievijas mobilizēto

Ukrainas raķetes triecienā Krievijas okupētajā Doneckas piepilsētā Makijivkā varētu būt nogalināti vairāki simti mobilizēto, vēsta kanāli ziņapmaiņas platformā "Telegram".

Ukrainas Bruņoto spēku stratēģiskās komunikācijas pārvalde savā "Telegram" kanālā vēsta, ka esot nogalināti 400 un ievainoti 300 cilvēki, Krievijas iebrukumu Ukrainā atbalstošais kanāls "Carjgrad" raksta par vairākiem simtiem nogalināto, bet prokrieviskais kanāls "Operativnije svodki" - par 500 nogalinātajiem.

Mobilizētie bijuši izmitināti arodskolas ēkā, kurai Jaungada naktī trāpījusi Ukrainas raķete, kas palaista no iekārtas HIMARS.

Krievijas militāro jautājumu blogeris Boriss Rožins savā kanālā raksta, ka drupu novākšana turpinājusies vēl svētdienas vakarā.

Notiesā vīrieti par bērna seksuālu izmantošanu 10 gadu garumā. Kāds ir sods?

Zemgales rajona tiesa kādam vīrietim piespriedusi 14 gadu cietumsodu par bērna seksuālu izmantošanu desmit gadu garumā, informēja prokuratūrā.

Tiesa viņam piesprieda brīvības atņemšanu uz 14 gadiem un sešiem mēnešiem un probācijas uzraudzību uz pieciem ...

Profesors: Putina Krievija gatava turpināt karu arī ar lieliem zaudējumiem

Krievijas režīma līdera Vladimira Putina Jaungada uzruna liecina, ka Krievija viņa vadībā negrasās padoties un viņš ir gatavs turpināt karadarbību Ukrainā arī ar lieliem zaudējumiem, šādu viedokli pauda Ģeopolitikas pētījumu centra direktors, Rīgas Str...

Divu helikopteru sadursmē Austrālijā četri bojāgājušie
Austrālijā tūristu iecienītā vietā pirmdien sadūrušies divi helikopteri un gājuši bojā četri pasažieri, bet vēl trīs cilvēki guvuši smagus ievainojumus.


Komentāri